Primeur: Duurzame Mama Masterclasses op de Negenmaandenbeurs

Zwangere bezoekers van  Negenmaandenbeurs kunnen dagelijks gratis deelnemen aan duurzame mama masterclasses van mintgroene platform BabyBeGood.

In samenwerking met experts uit de duurzame babybranche krijgen zij een mini cursus aangeboden waarin zij leren welke 7 simpele stappen je kunt zetten om te starten met een ‘good & green’ leefstijl voor je kindje.

Experts uit de babybranche

Anna Schoemakers en Tamara Peers zijn de oprichters van het mintgroene platform BabyBeGood. Zij bedenken duurzame concepten waaronder de BabyBeGood doos gevuld met pure producten voor zwangeren en hun baby’tjes. mintgroeneborrelAnnaTamaraDit jaar bedachten zij dat het voor de bezoeker van de Negenmaandenbeurs interessant is om tips te krijgen van experts uit de babybranche over wat je kunt doen om een ‘good & green’ leefstijl te starten. Tijdens de duurzame mama masterclasses is er elke dag een expert aanwezig om een thema waar een aanstaande ouder meer over zou willen weten, uit te lichten.

Schema:

Woensdag 24 februari om 16:30 uur: Caroline van Eeuwijk van Cosmetics & Care over babyverzorging.

Donderdag 25 februari om 19:00 uur: Melvin & Jasper van Seepje over ecologisch wassen.

Vrijdag 26 februari om 19:00 uur: Henriette van Westerhoven van Aquamarijn over het duurzaam inrichten van de babykamer.

Zaterdag 27 februari om 14:00 uur:  Chantal van den Bossche van Een Veilig Nest over hormoonverstorende stoffen.

Zondag 28 februari om 14:00 uur: Brendy Boogaard van Verh!p over babykleding en de circulaire economie.

Voor wie er niet bij aanwezig kan zijn of de hele reeks wil volgen: de duurzame mama masterclasses worden live gestreamed via het youtube kanaal van BabyBeGood.

Deel dit bericht