Puur Speel Goed, webshop voor natuurlijke kleding en speelgoed

Bij Puur Speel Goed wordt er zeer veel aandacht besteed aan het selecteren van artikelen voor de webshop. Verantwoorde producten welke mens en milieu sparen, het kind en zijn toekomst staat centraal. De ontwikkeling en behoeften van kinderen bepalen de richting, de overwegingen, de keuzes. Jane, eigenaresse van de webshop vertelt: ” We willen een betere wereld voor kinderen nu en in de toekomst en hopen daar een klein steentje aan bij te mogen dragen.

puurspeelgoedIn oktober 2007 is Puur Speel Goed gestart. Mooi duurzaam verantwoord speelgoed welke kinderen alle ruimte geven voor fantasie en creativiteit. Met echte materialen als hout, textiel, metaal, edelsteen, aardewerk en bijenwas. Al de merken welke wij verkopen werken op hun eigen wijze aan een betere toekomst voor onze kinderen. Puur Spelen!
Natuurlijke baby- en kinderkleding bleek een fijne aanvulling. Prachtige en comfortabele kleding van biologisch katoen, biologische wol en zijde. De grondstoffen bevatten dan ook geen pesticiden en ook het productieproces verloopt geheel verantwoord. Puur Goed!
Onze webshop is net vernieuwd en we hebben nu een babyafdeling met prachtig speelgoed voor uw baby, zoals natuurlijke houten rammelaars welke alleen zijn afgewerkt met biologische olie, maar ook met barnsteenkettinkjes welke helpen bij het tanden wisselen.Bij het Goed kunt u onze herfst/wintercollectie babykleding vinden met biologische wol, biologische wol/zijde en biologisch katoen. Met 100%wol en wol/zijde verwarmd u uw kindje op een behaaglijke manier. Geen gekriebel, maar een goede warmte- en vochtregulatie, waar uw kindje zich heerlijk in voelt. De 100% zijde babykleding kunt u bij de lente/zomer collectie vinden. Zijde kleding is zeer geschikt voor baby’s zeker de zeer gevoelige baby’s, ook in de winter. Een gevoelig huidje voelt zich beter in zijde en een gevoelig kindje wordt beschermd tegen prikkels van buitenaf door zijde.

Wij hopen u en uw baby van dienst te kunnen zijn met deze webshop.”

Voor meer informatie kun je kijken op www.puurspeelgoed.nlBannerpuurspeelgoed

Deel dit bericht