Ruimte voor kids door Marijke Schipper

Dat het krijgen van kinderen niet betekent dat je huis moet worden veranderd in een grote ballenbak met alleen nog maar ruimte voor plastic meubels en felle kleuren laat Marijke Schipper zien in haar boek Ruimte voor kids.RVKcover2608C

Ruimte voor kids stelt je kind en zijn of haar behoeften centraal. Een tweejarige peuter stelt namelijk heel andere eisen aan een kamer dan een tiener van elf. Marijke geeft dan ook verschillende tips en adviezen voor elke leeftijdscategorie tussen 0 en 12 jaar. Ze laat zien wat je met kleur allemaal kunt doen, helpt je bij stof- en meubelkeuze en toont aan dat een kinderkamer niet kinderachtig hoeft te zijn.

Stoer, lief, een bloementhema of juist iets avontuurlijks, volgens Marijke kan alles zolang het maar in balans is. Laat je kids meedenken, maar bescherm ze tegen vluchtige trends als bijvoorbeeld Pokémon. Ruimte voor kids is duidelijk gemaakt met heel veel liefde, voor interieurstyling én voor kinderen. Het is zó belangrijk voor de ontwikkeling van je kind dat het een fijn eigen plekje heeft! Dit unieke stylingboek vol inspirerende foto’s en handige informatie prikkelt je fantasie en helpt je kiezen.

– Met persoonlijke lijst van favoriete woonwinkels! –

Marijke Schipper heeft een eigen interieurontwerp- en adviesbureau. Zij is bekend van televisie door haar medewerking aan woonprogramma’s als Eigen huis & tuin en Het Blok. Daarnaast maakt zij als interieurstyliste woonreportages voor diverse bladen. Ruimte voor kids is haar tweede boek.

Meer info op de website van Marijke www.marijkeschipper.nl

Share this post

scroll to top