Samen op stap met Tula draagzak

Met een goede draagzak kun je je kindje overal mee naar toe nemen. Hiermee houd je je kindje veilig en intiem tegen je aan, en dat is belangrijk voor een jonge baby.

Een Tula draagzak heeft ergonomisch draagzakken en is prachtig van ontwerp. Geborgen in de Tula draagzak, gekoesterd in jouw lichaamswarmte, zal je baby zich gemakkelijk ontspannen en lekker slapen. Ook als je kindje iets Tula babydraagzakouder is kun je veel plezier van deze draagzak hebben. Trek er lekker op uit terwijl je kindje om zich heen kijkt en vrolijk kraaiend ´commentaar´ levert op al het nieuwe. Dankzij de zachte gevoerde schouderbanden kun je een stevige wandeling maken zonder pijnlijke schuurplekken. En natuurlijk is het ook fijn dat je je handen vrij kunt houden als je met je kindje in de draagzak de stad in gaat om te shoppen.

Genieten van de natuur

Ben je een liefhebber van buitenlucht, dan neem je je kleintje natuurlijk graag mee om een frisse neus te halen. Zolang je kindje nog niet zelf kan lopen of gauw moe is, geeft de Tula draagzak je alle vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Maak je geen zorgen over modder en kuilen op je wandelpad, want waar jij kunt lopen kan je kindje ook komen in deze comfortabele draagzak. Waar je met een wandelwagen niet snel van verharde paden af zult gaan, ga je met je kindje in een draagzak gewoon lekker het bos in. Zo genieten jij en je kindje heerlijk van het buiten zijn. Want welke leeftijd je ook hebt, wat is er beter voor je dan lekker even uitwaaien in de buitenlucht?

Op je buik of op je rug

Weet je dat je je kindje met de Tula draagzak ook op je rug kan dragen? Zo heb je jarenlang plezier van deze comfortabele draagzak. Je kind zit warm en veilig tegen jouw lichaam aan en geniet van de steun van de draagzak, terwijl de banden van de draagzak het gewicht goed verdelen over jouw schouders en heupen zodat je ook een ouder en zwaarder kindje moeiteloos kunt dragen. Bovendien biedt de ergonomisch gevormde en verstelbare draagzak jullie allebei ruime bewegingsvrijheid. Het ademende materiaal van de draagzak draagt prettig en voorkomt overmatige transpiratie. Als er toch vlekken in komen, kan de Tula draagzak gewoon in de wasmachine. Met een draagzak kun je dus altijd zorgeloos op stap.

In samenwerking met Babyveilig

Deel dit bericht