Sarabanda: op reis met S-AIRLINE

De nieuwe voorjaar en zomercollectie 2012 voor baby’s en kinderen van Sarabanda

Iedereen is uitgenodigd voor een vlucht, bestemming: El Dorado. De legendarische stad van de Nieuwe Wereld, waar alle wensen worden vervuld. De groene en de wilde natuur, gecombineerd met de luchtvaart, zijn de buitengewone backstage voor de Spring / Summer 2012 fashion show, en voor de nieuwe concept store van het merk op de Via Tosinghi in het centrum van Florence.

Tijdens de vlucht dragen de piloot en de co-piloot, poloshirts en jersey jassen in de kleuren blauw, met wit en beige accenten, de meisjes nauwsluitende kleding, voor beide accessoires met afbeeldingen geïnspireerd door de wereld van de luchtvaart.

Na de vlucht en een snelle verandering van kleren, gaan we over tot het ontdekken van oude beschavingen en van de fantastische werelden. Hij wordt een archeoloog en draagt ​​jersey en canvas: poloshirts, T-shirts, safari jacks , met details geïnspireerd door de woestijn en de aarde. Zij komt samen met hem, gekleed in een safari outfit, lichte kleuren parelgrijs, wit – en lichte stoffen, zoals katoen mousseline, cupro en creponne. Uitlopende kleding, maar ook volants, ruches en franjes.

Als onze archeoloog het legendarische El Dorado ontdekt , een geweldige en rijke wereld, waar de natuur wild en weelderig is, draagt hij een cargo broek, geruite of bloemen bedrukte shirts, en de kleuren zijn luchtmacht blauw, indigo, koraal rood en mauve . Zij voegt er schakeringen van roze en turkoois tot indigo en denim aan toe , die meer vrouwelijk wordt in Tencel. Er zijn bandana’s en handgemaakte afbeeldingen, zoals verf penseelstreken.

De reis eindigt in het Saint-Tropez van de jaren 1970, waar Sarabanda kinderen de hoofdpersonen zijn van de glamoureuze zomer. Voor de jongens , zijn de kleuren marine, turquoise, oranje, koraalrood, hier en daar wat beige. De vintage look kan ook worden gevonden in het stone washed denim en in verweerde fotografische afbeeldingen. Voor de meisjes, comfortabele stoffen, jersey en stretch fleece, de kleuren blauw, royal blue, gemêleerd grijs, wit en rood koraal. Details en applicaties van strepen, stippen en Vichy controles geven een smaak aan het hele thema.
De Sarabanda collectie is verkrijgbaar voor zomer jongens als meisjes, van maat 62 tot en met maat 176

Deel dit bericht