Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win boek Zwanger met lichaam en ziel van Susan Smit

 Spiritualiteit rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd

foto: Nico Kroon

Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind en dacht niets meer te kunnen toevoegen aan de overvloed aan zwangerschapslectuur, maar bleek toch een belangrijk aspect te missen: de mystieke kant van zwangerschap en geboorte. ‘Zwanger zijn en leven schenken is een beleving van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegt je grenzen, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn – mits je het bewust doorleeft.’

 

Een boek over zwangerschap waarin nu eens aandacht wordt geschonken aan de ziel van moeder en kind

Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen. Daar hoef je geen paranormale gaven voor te hebben. Iedere ouder, man of vrouw, is ertoe in staat. Zwanger met lichaam en ziel inspireert lezers om hun kinderwens, conceptie, zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een bewuste manier te benaderen: niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk en spiritueel vlak.

Over Susan Smit
Susan Smit (1974) studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype waarna Wijze vrouwen, De zweefmolen en andere bestsellers volgden.

Met haar derde roman Vloed kreeg ze lovende kritieken en brak ze ook als romanschrijfster door bij het grote publiek. Ze woont samen in Amsterdam en beviel begin 2011 van haar eerste kind. Zwanger met lichaam en ziel is haar elfde boek.
PAPERBACK: 208 blz. | FORMAAT: 135 x 210 mm | PRIJS: € 17,50 | ISBN 978 90 488 0996 7 | NUR 850 | VERSCHIJNT: eind juni 2011

 

Ook kans maken op zo’n boek van Susan Smit? Schrijf je dan hier  in voor de wekelijkse zwangerschapsnieuwsbrief van Babytjes.nl . Gedurende 5 maanden mogen we elke maand zo’n boek weggeven.

 

Deel dit bericht

Eén reactie op “Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win boek Zwanger met lichaam en ziel van Susan Smit

  1. K. van Eck

    Ik ontvang nu de wekeleijkse nieuwsbrief. Hoop hiermee een kans te maken om deze boek te winnen “Zwanger met lichaam en ziel” van Susan Smit.
    Ik hou vreselijk veel van lezen en zou graag deze boek willen winnen om hem te mogen lezen.

Gesloten voor reacties