Sieraden … om in te bijten!

Speciale kettingen en armbanden waar jonge kinderen op kunnen en mogen bijten.

Alle mama’s en papa’s herkennen het wel: je lieve, kleine baby’tje sabbelt voor je het in de gaten hebt op jouw sieraad. Schrik! Want zitten er geen gevaarlijke kleine onderdelen aan en mag een baby wel aan goud of zilver likken. De oplossing lijkt simpel, namelijk geen sieraden meer dragen. Wel kaal en saai. Dáár brengen de bijtsieraden van Gumigem verandering in. Speciale kettingen en armbanden waar jonge kinderen op kunnen en mogen bijten. En naast deze praktische oplossing ook nog eens schitterend om naar te kijken!

Sabbelen en kauwen op alles wat in de kleine knuistjes van je baby past. Het blijft oppassen geblazen, maar gelukkig zijn er leuke bijtspeeltjes. Ideaal voor baby’s wanneer de eerste tandjes doorkomen. Het merk Gumigem – in Nederland verkrijgbaar via Kaboebaby.nl – maakt speciale speeltjes en sieraden waar kleine kinderen in kunnen bijten. Dat is goed nieuws voor alle moeders die hun sieraden inmiddels hebben opgeruimd. Gumigem heeft prachtige bijtkettingen en -armbanden, vervaardigd uit veilig en zacht, babyvriendelijk materiaal. Voor blije baby’s en ouders om je tanden in te zetten!

Veilig
BijtsieradenEr zijn verschillende vrolijke bijtkettingen; met gekleurde kralen of hangers in diverse vormen zoals een hart, disc of druppel. De kettingen worden geleverd met een lang snoer, zodat die kleine kinderhandjes jouw speciale bijtketting kunnen pakken. Natuurlijk staat veiligheid voorop en is iedere ketting voorzien van een ontsnapping slotje. Logischerwijs zijn de Gumigem kettingen niet giftig en goedgekeurd volgens de EN71 norm en bovendien wasbaar in de vaatwasser.

Voor mannen
Extra leuk is het dat de webshop Kaboebaby.nl ook aan vaders denkt en heren bijtkettingen van Gumigem in het assortiment heeft opgenomen. De dog tag wordt een stoere dad tag!

Meer over Kaboebaby.nl
Wendy Stolp opende in maart 2013 de digitale deuren van Kaboebaby.nl, waar een wisselend assortiment speciaal gericht op pasgeboren baby’s en kersverse ouders te vinden is.

Wendy: “Trots ben ik op de producten die speciaal door moeders voor moeders zijn ontwikkeld, geïnspireerd door hun eigen ervaringen. Vaak innoverend en zelfs revolutionair. Bijvoorbeeld het arm-kussentje, de Padálily, om je Maxi-Cosi prettiger te dragen. Of het Le Bibble absorberende slabbetje voor om de fles om druppen te voorkomen en voor betere grip op het flesje.

Deel dit bericht