Silky label blaast eerste kaarsje uit

Silky Label voor basics in 7 stijlvolle kleuren voor baby’s en peuters van 0-4 jaar

Op 26 augustus 2011 viert Silky Label haar 1-jarig bestaan. Silky Label biedt kwalitatieve basics in 7 stijlvolle kleuren voor baby’s en peuters van 0-4 jaar. De stof van de kleding is behandeld met een peach-skin treatment waardoor het aan de binnen- en buitenzijde zijdezacht aanvoelt.

Silky Label is opgericht door Bianca Kemper. “We hebben Silky Label op de kaart gezet het afgelopen jaar. Bij iedere bestelling maken we een vreugdedansje omdat we weer iemand blij mogen maken met één of meerdere mooie zachte basics van Silky Label”. “Tijdens mijn zwangerschap mistte ik mooie kwalitatieve basics. Alle ervaring die ik heb opgedaan is gebundeld en gevormd tot dit nieuwe concept: kwaliteitsbasics by Silky Label”.

De collectie van Silky Label heeft voor ieder wat wils en is niet seizoensafhankelijk. Zo kan er gekozen worden voor een classic broekje, een eyecatcher van een jurkje, een slank gesneden rompertje, maar ook voor een stoer ritsvest, een legging of een hippe jumpsuit. De t-shirtjes en rompertjes kunnen bedrukt worden met onderscheidende visuals of een persoonlijke tekst. Uiteraard ontbreken onmisbare items als sokjes, maillots, mutsjes en sjaaltjes niet. Voor de allerkleinsten zijn er de new born pakketten waar al een leuke match is gemaakt voor een complete outfit. Alle producten worden tot leven gebracht met een uniek eigen filmpje, zodat de pasvorm beter beoordeeld kan worden.

De ontwerpen zijn door Silky Label zelf ontwikkeld, waardoor de kleine details kloppen. De pasvorm is uniek, stijlvol en slank gesneden. De stofkwaliteit is hoogstaand, waardoor de producten mooi blijven. Ieder item is vrij van kinderarbeid en gemaakt in een veilige werkomgeving.

De producten van Silky Label worden verkocht via www.silkylabel.nl.

Op dit moment ligt een deel van de collectie ook in drie winkels:

Guten Appetit te Tilburg, Juffrouw Knots te Sint Michielsgestel en Pittig en Stoer te Beverwijk.

Win een jaar lang gratis sokjes

Actie I: Om de eerste verjaardag van Silky Label te vieren willen we iedereen kennis laten maken met Silky Label. Met code: 1eKAARSJE ontvangt iedereen tot en met 15 september 10% korting op de gehele bestelling (exclusief verzendkosten).

Actie II: Ieder kindje is speciaal en bijzonder, maar in een outfit van Silky Label voor ons nog specialer. Iedereen die een foto* van zijn/haar kindje in zijn/haar allermooiste Silky Label outfit naar info@silkylabel.nl mailt, maakt kans op een jaar lang gratis sokjes.**

* De winnende foto zal niet gebruikt worden voor externe marketingdoeleinden en alleen in overleg getoond worden in de nieuwsbrief van september.

** Iedere eerste week van de maand zal er een 1 paar sokjes toegestuurd worden in kleur en maat naar keuze van september 2011 tot en met augustus 2012.

Silky Label: unieke baby- en kidsbasics, 100% zacht, verantwoord geproduceerd, makkelijk veilig online besteld en snel geleverd!

 

 

 

Deel dit bericht