Silky Label blaast tweede kaarsje uit

Op 22 augustus viert Silky Label haar 2-jarig bestaan. Silky Label biedt kwalitatieve basics in 7 stijlvolle kleuren voor baby’s en peuters van 0-4 jaar. De stof van de kleding is behandeld met een peach-skin treatment waardoor het aan de binnen- en buitenzijde zijdezacht aanvoelt.

Silky Label is opgericht door Bianca Kemper. “We hebben Silky Label op de kaart gezet de afgelopen twee jaar. Er staat een stabiele basis en het assortiment zal periodiek uitgebreid worden met een nieuw item. In oktober zal er een limited editition maillotje toegevoegd worden aan de collectie. Een maillotje met een uniek patroon in de kleuren van Silky Label. Het maillotje kan bij iedere kleur t-shirt, vestje of jurkje gedragen worden, waardoor alle combinaties bijzonder zijn”.

De collectie van Silky Label heeft voor ieder wat wils en is niet seizoensafhankelijk. Zo kan er gekozen worden voor een classic broekje, een eyecatcher van een jurkje, een slank gesneden rompertje, maar ook voor een stoer ritsvest, een legging of een hippe jumpsuit. De t-shirtjes en rompertjes kunnen bedrukt worden met onderscheidende visuals of een persoonlijke tekst. Uiteraard ontbreken onmisbare items als sokjes, maillots, mutsjes en sjaaltjes niet. Voor de allerkleinsten zijn er de newborn pakketten waar een leuke match is gemaakt voor een complete outfit. Alle producten worden tot leven gebracht met een uniek eigen filmpje, zodat de pasvorm goed beoordeeld kan worden.

De ontwerpen zijn door Silky Label zelf ontwikkeld, waardoor de kleine details kloppen. De pasvorm is uniek, stijlvol en slank gesneden. De stofkwaliteit is hoogstaand, waardoor de producten mooi blijven. Ieder item is vrij van kinderarbeid en gemaakt in een veilige werkomgeving.

De producten van Silky Label worden verkocht via silkylabel.nl.
Op dit moment is een deel van de collectie ook te bewonderen in twee winkels:
Juffrouw Knots te Sint Michielsgestel en Heel Leuk in Arnhem.

Ontdek de zachtheid en de pasvorm zelf
Actie: Om de tweede verjaardag van Silky Label te vieren, willen we iedereen kennis laten maken met Silky Label. Met code: 2eKAARSJE ontvangt iedereen tot en met 15 september 10% korting op de gehele bestelling (exclusief verzendkosten).

Deel dit bericht