SoloBioMooi brengt natuurlijke zonproducten van Alphanova Sun voor baby’s en jonge kinderen

Kinderen vinden het heerlijk om in de zon te spelen.

Wat is er nu leuker dan urenlang zandtaartjes bakken op het strand of lekker zwemmen in het opblaasbadje in de achtertuin? Als ouder zorg je ervoor dat dit veilig gebeurt en daarbij mag een goede zonbescherming niet ontbreken. SoloBioMooi heeft haar assortiment uitgebreid met de 100% natuurlijke zonproducten van Alphanova Sun, speciaal alphanova-sun-brengt-natuurlijke-zonnebrand-voor-baby-s-en-jonge-kinderenvoor baby’s en jonge kinderen.

Verbranding van de huid door de zon is niet alleen erg pijnlijk, het kan ook ernstige gevolgen hebben als het kind ouder is. Veel gevallen van huidkanker ontstaan immers door verbranding tijdens de kinderjaren. Je actieve en ondernemende kind uit de zon houden lukt niet altijd, dus een goede zonbescherming die veilig is voor de huid, is essentieel. Alphanova Sun is het enige natuurlijke en Ecocert gecertificeerde zonnebrandmerk met producten voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Naast deze nieuwe babylijn heeft het merk ook een serie producten voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bescherm de tere babyhuid

Nog niet eerder bracht een fabrikant een zonnebrand op de markt, speciaal gericht op de tere babyhuid. Voor Alphanova Sun was dit reden genoeg om een speciale babylijn op de markt te brengen. De zonproducten van Alphanova Sun verzorgen de babyhuid én de kinderhuid, want naast de speciale babylijn (0-3 jaar) is er een serie producten voor kids vanaf 3 jaar. De producten zijn ook nog eens helemaal natuurlijk, dus zonder allerlei synthetische toevoegingen. Ze bevatten geen kleur- en geurstoffen en zijn zelfs veilig voor de allerkleinsten. Dankzij de minerale zonnefilters biedt de zonnebrand direct bescherming na het aanbrengen. En ook heel fijn: ze laten geen witte waas achter op de huid. Ideaal voor ongeduldige kinderen die niet kunnen wachten om met mooi weer lekker buiten te spelen.

Zonnemelk en -spray met hoge beschermingsfactor

De productlijn van Alphanova Sun voor baby’s heeft een geurloze zonnespray verkrijgbaar met SPF 50 (€ 23,99) en alphanova-sun-bio-spf-50-baby-sun-milk-50-green geurloze zonnemelk met SPF 50+ (€ 15,99). Voor wat oudere kinderen is er een natuurlijke zonnespray met Sun Protection Factor SPF 30 (€ 18,99) en een zonnespray met SPF 50 (€ 23,99) met de geur van vanille en abrikoos. Alle baby en kind producten van Alphanova Sun zijn verrijkt met aloe vera, jojoba – en tamanu olie. De huid wordt dus niet alleen optimaal beschermd, maar ook verzorgd. Naast de zonproducten voor baby en kind, heeft SoloBioMooi ook de zonnebrand voor volwassenen in het assortiment opgenomen.

Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is dé webshop voor biologische cosmetica. Met eerlijke verzorgingsproducten voor volwassenen, maar ook voor kinderen en baby’s. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De producten van Alphanova Sun passen perfect bij deze filosofie en zijn een unieke aanvulling op het assortiment.

Bron: SoloBioMooi 

Share this post

scroll to top