Speciale momenten, speciale cadeaus!

Het leven zit vol met speciale momenten en dus vol met cadeaus!

Nu is het vinden van een geschikt cadeau voor een kleintje alleen niet altijd even makkelijk. Vaak wordt er na de speciale dag nog amper naar omgekeken en belandt het cadeau op de stapel, om vervolgens te verstoffen in de kast. Zonde! Gelukkig zijn er ook genoeg cadeaus waar je meer succes mee zult hebben, een sieraad bijvoorbeeld. Wij verzamelde een aantal bijzondere momenten, waarbij een sieraad het perfecte cadeau is.

Geboorte

Jeeuh, een baby! Wil jij ook wel eens wat anders geven dan een knuffelbeestje? Een baby armbandje van glanzende kaya sieraden (1)-1pareltjes is het perfecte kraamcadeau om de kersverse moeder mee te verrassen. Extra persoonlijk maak je het baby juweeltje met een naam- of tekstbedel. KAYA graveert de geboortedatum, voornaam of datum van de geboorte. Met dit bijzondere kraamcadeau met naam kan je zeker aankomen, succes verzekerd! 

Doop

Ben jij de trotse peetoom, peettante of opa of oma van de dopeling en wil je daarom een symbolisch cadeau geven? Ga dan voor een dooparmbandje van Kaya. Een bijzonder doopcadeau met een mooie betekenis, die deze dag extra bijzonder zal maken. Kaya heeft een groot assortiment in doopsieraden. Van glinsterende parels voor de meiden, tot stoere zwarte onyx stenen voor de jongens.  De dooparmbandjes van Kaya worden stuk voor stuk (extra sterk) gemaakt van de mooiste materialen, zodat ook de allerkleinste er plezier aan zullen hebben!

Communie

Geen communie feest  zonder lekker eten, familie, vrienden en… cadeautjes, véél cadeautjes! De eerste heilige communie is een hele speciale dag voor je kindje, die meestal afgerond wordt met een communiefeest. Vaak wordt al weken van tevoren begonnen met de voorbereidingen om je kleintje te laten stralen op deze dag: de mooiste ouftit, handschoenen en linten in het haar.  Natuurlijk kunnen daarbij de sieraden niet ontbreken.  KAYA heeft een uitgebreide collectie speciaal voor de communie met armbandjes, kettingen, en gegraveerde zilveren sieraden. Een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden!

Verjaardag

Een sieraad is perfect om cadeau te doen op een verjaardag, naast dat het jaren meegaat, is het ook nog eens super origineel.  Ga bijvoorbeeld voor een mooie bedelarmband, of kies voor een stoere ketting met naam.  Voor zowel jongens als meisjes heeft Kaya een uitgebreid assortiment en met het bijgeleverde sieradenbuideltje en zilverpoetsdoekje, is het sieraad meteen klaar om cadeau te doen.  Zo heb je een echt kwaliteitssieraad, met daarbij een tastbare herinnering voor later. 

Bruiloft

bruidsmeisjes kaya sieraden (2)

Laat je bruidsmeisjes of jonkers extra stralen op jouw bijzondere dag met een adembenemend sieraad van echt zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristal.  Een prachtig cadeau, waar ook na de bruiloft nog veel plezier aan beleefd zal worden. Helemaal bijzonder; van elk sieraad ontwerpt KAYA ook een versie voor mama. Zo zal iedereen zien dat jullie bij elkaar horen, hoe lief!

Door Tanja Tanja Rakhou van Kayasieraden.nl
De sieraden webshop voor baby’s, kinderen en mama’s

Deel dit bericht