Spetterende geboortekaartjes

Spetters, spetters en nog meer spetters; wij zijn er helemaal fan van! En dan vooral in combinatie met waterverf en mooie donkere kleuren. Koningkaart is lekker enthousiast aan de slag gegaan met deze nieuwste trend en het resultaat is spetterend!

Donkere kleuren zijn hip

Bij het maken van geboortekaartjes voor jullie toekomstige zoon of dochter denk je al snel aan de

traditionele kleuren lichtblauw en lichtroze. Maar tegenwoordig hoeft het allemaal niet meer zoals vroeger! Denk aan diep donkerblauw voor jongetjes en aan grijsgroen voor meisjes, alles kan en mag. Zeker in de winter zijn deze warme donkere kleuren een must. Combineer je deze hippe kleuren met vrolijke gouden spetters? Dan maak je het geboortekaartje helemaal origineel!

Waterverf kan altijd

Bij een groot deel van onze nieuwe geboortekaartjes hebben we op verschillende manieren waterverf verwerkt. Bijvoorbeeld als achtergrond, maar soms ook als vlek of verfstreken achter de naam. Ook hier komen de donkere kleuren zoals donkerblauw en donkerrood erg mooi uit. Bestel deze kaarten op ons structuurpapier; het waterverf komt hier extra mooi op uit omdat het papier een beetje als canvas aanvoelt!

Ga helemaal zelf aan de slag

Wil je zelf proberen om van die hippe geboortekaartjes te ontwerpen? Onlangs hebben we in onze handige online ontwerptool heel veel nieuwe achtergronden, illustraties en lettertypes toegevoegd zodat je ook zelf de mooiste geboortekaartjes kunt ontwerpen. Tip: vergeet de spetters niet ­čśë Kom je er niet uit? Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je met liefde te helpen.

 

In samenwerking met Koning Kaart

Deel dit bericht