Stadsschouwburg Velsen organiseert gratis uitje met Bastiaan Ragas voor zwangere vrouwen

Op woensdag 21 maart (20.15 uur) is Bastiaan Ragas te zien in de Stadsschouwburg Velsen met de voorstelling ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ van Kluun. Het is een muzikale cabaretvoorstelling waarin Bastiaan alle leuke en soms ook minder leuke aspecten van zwangerschap en baby’s bespreekt. Hij is een echte ‘veteraan’ op dit gebied met drie dochters en één zoon. De muziek van de voorstelling is gemaakt door komisch duo Veldhuis & Kemper. Speciaal voor de zwangere vrouwen in de regio heeft het theater een bijzonder cadeautje in petto. Zwangere dames mogen gratis* de voorstelling bezoeken.

‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’

Bastiaan Ragas speelt de hoofdrol in deze herkenbare, muzikale en satirische theatershow, gebaseerd op Kluun’s bestseller ‘Help! ik

Foto : Nick van Ormondt

heb mijn vrouw zwanger’ gemaakt. Kluun beschrijft in dit komische boek voor aanstaande vaders wat er allemaal op je afkomt als je vrouw zwanger is. Bastiaan speelt en zingt dit openhartige verhaal van de bevruchting tot en met de bevalling.

Ervaringsdeskundige

Bastiaan Ragas, vader van vier, is een echte ervaringsdeskundige. In zijn nieuwste boek ‘Maar je krijgt er veel voor terug’ beschrijft hij op humoristische wijze hoe het is om vader te worden. In het muzikale theaterstuk ‘Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ vertolkt hij de hoofdrol (zijn vrouw wordt gespeeld door Dorien Haan) en laat zien wat er allemaal met een man gebeurt als hij hoort dat zijn vrouw zwanger is. Over de ‘postejaculatieve depressie’, bevallingsfobie en – ook niet onbelangrijk – hoe het zit met seks tijdens de zwangerschap.

Gratis voor dames die zwanger zijn. Bij minimale afname van twee kaarten één vrijkaartje. Korting geldt niet voor reeds gekochte kaarten en niet in combinatie met andere acties. Actiekaarten zijn uitsluitend telefonisch te reserveren o.v.v. ‘zwanger’:  tel. 0255 – 515789.

Voor aanstaande vaders en andere geïnteresseerden vanaf € 21,50 inclusief pauzedrankje en garderobe. Meer informatie en reserveren: stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255-515789.

Deel dit bericht