Start van ‘De Babyshowerfabriek’

BabyshowerfabriekNieuw Bedrijf in Babyshowerartikelen

Op 1 mei 2010 start vanuit Dordrecht een internetbedrijf gespecialiseerd in Babyshowerartikelen. Een Babyshower is een opkomend fenomeen dat vanuit de Verenigde Staten over is gekomen naar Nederland. Hier zal De Babyshowerfabriek op inspelen.

De Babyshowerfabriek is een webwinkel die werkelijk alles voor de Babyshower aan de consument aanbied. Hierbij is te denken aan tafelaankleding, luiertaarten, bedankjes, cadeaus (zowel voor de aanstaande ouders, de baby, als voor broertjes of zusjes).

Door de komst van De Babyshowerfabriek is het niet meer nodig alle winkels in het stadscentrum af te gaan , of eindeloos op internet alle producten bij elkaar te zoeken en er hoeven ook geen uren besteed te worden om alles in elkaar te zetten. Door de doordachte inkoop- en productie technieken van De Babyshowerfabriek en hun partners is het voor iedereen rendabel om de ingrediënten voor een compleet feest, luiertaarten en andere cadeaus bij De Babyshowerfabriek te kopen.

De webwinkel

Bij het bezoeken van de webwinkel zal het duidelijk worden dat er een groot assortiment is. Makkelijk en duidelijk wegwijs door de overzichtelijke categorieën.

Uniek

Op de webwinkel is ook het zogenaamde Babyshower pakket te vinden; dit pakket bevat alles voor een geslaagde Babyshower. Luiertaart, tafelaankleding, versiering, bedankjes en een cadeau voor de aanstaande moeder. Door dit concept hoeft niemand meer te zoeken naar alle ingrediënten en kan altijd aangepast worden naar persoonlijke voorkeur.

Openingsaanbieding

Voor iedereen die voor 1 juni besteld word er een gratis cadeau verstrekt!

Voor meer informatie over De Babyshowerfabriek kunt u terecht op de website

Deel dit bericht