Streep & Co…een bijzondere kinderkledinglijn

Het bijzondere verhaal van Marlotte Groen begon nadat haar elf maanden oude zoontje Mels in 2007 hersenvliesontsteking kreeg. De situatie was ernstig en medewerkers van het ziekenhuis wilden dat moeder Marlotte haar zinnen even zou verzetten. Haar missie werd: goed zittende kleertjes voor haar zoontje kopen. Het was een manier om haar af te leiden maar het werd ook een keerpunt in haar leven. Ze ontdekte dat zuiver, eenvoudige en eerlijke kinderkleding nauwelijks te vinden is en bovendien veel te duur is.
Het idee voor een eigen bedrijf was geboren en nu kun je een kijkje nemen in de webshop. Met Mels gaat het gelukkig weer goed.
Over de kleding: Er lopen strepen door, het is biologisch verantwoord én hartstikke leuk. De nieuwe kinderkledinglijn Streep & Co. van Marlotte Groen is om meer dan één reden bijzonder.
De baby basics zijn verkrijgbaar in 4 maten, van newborn tot ongeveer 2 jaar. Alle kledingstukken zijn gemaakt van 100% biologische katoen en zijn allen gecertificeerd voor het EKO sustainable program. De collectie bestaat uit rompertjes (lange – en korte mouw), t-shirts, broekjes, babydoeken, mutsjes en sjaaltjes. De verschillende items zijn verkrijgbaar in een gestreepte variant kleur/off white.
Ook zijn de items in een uni variant verkrijgbaar. De kleuren zijn navy, chinese red en grey taupe. Alle items zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het productieproces vindt verder plaats onder de GOTS voorwaarden van het EKO sustainable textile program. De kledingstukken hebben aan de binnenzijde dit logo.
Voor meer informatie over het certificeringsprogramma kijk op www.controlunion.nl De prijzen van de basics liggen in het middensegment. Een rompertje met lange mouwen, van 350 grams ribcotton kost 14,95 euro.
De collectie van Streep & Co. is te bestellen via de de webshop www.streepenco.nl In de loop van december 2008 zijn de spullen van Streep & Co. ook verkrijgbaar bij het Kleine Kadowinkeltje in Baarn.

Meer informatie:
naar de website van Streep & Co
meer over het certificeringsprogramma

Deel dit bericht