Swarovski® geboortesteen sieraden, leg haar geboorte vast

De Swarovski® geboortesteen sieraden worden vaak gegeven aan de kersverse mama om de geboorte van een lief wondertje te vieren.

Elke maand heeft z’n eigen geboortesteen, waarbij je het sieraad nóg persoonlijker kan maken met een gravure van geboortedatum en naam. Of je nu één kindje hebt, of voor oma een geboortesteen sieraad creëert voor al haar kleinkinderen, alles is mogelijk.

De geschiedenis van geboortestenen in sieraden

Het eerste gebruik van geboorstenen in sieraden begon in de 15-e eeuw in Polen. Priesters verwerkten twaalf stenen

geboortesteen

geboortesteen

in hoofdtooien om de twaalf maanden te symboliseren. De eerste lijst met geboortestenen werd daarna in 1912 gepubliceerd door de Jewelers of America. De stenen werden op basis van kleur aangeduid, waarbij elke maand zo’n eigen kleur heeft. Nu worden geboortestenen volop verwerkt in sieraden, waar KAYA enkel met de hoogste kwaliteit Swarovski® geboortestenen werkt. Naast de symboliek van geboortestenen geven deze prachtige kristallen net dat extra beetje ‘bling bling’ aan je moeder sieraad, Juist daarom zijn ze zo’n populair kraamcadeau voor mama’s en oma’s die op een subtiele manier haar familie bij zich kan dragen.

Tastbare herinnering

KAYA heeft een uitgebreide collectie geboortesteen sieraden zijn vervaardigt uit .925 zilver en sommige met een echt goudlaagje, ze gaan dus een leven lang mee. Zo krijg je een tastbare herinnering aan de geboorte van het kleine wondertje. Zeker weten dat de moeder vertederd zal zijn bij het zien van dit prachtige zilveren sieraad, speciaal voor haar gemaakt.

Deel dit bericht