Tafelmanieren leren met je iPad

Waarom is het zo moeilijk peuters te leren eten met een vork?

En hoe leg je kinderen uit dat ze netjes aan tafel moeten blijven zitten tot iedereen klaar is met eten? Tafelmanieren aanleren is niet gemakkelijk, maar met een iPad wordt de interesse van elke kleuter gewekt!beloningsbord

Kiddie App, de nieuwe Nederlandstalige opvoedingsapp, speelt met die interesse van kleuters voor iPad of iPhone om hen tafelmanieren bij te brengen. Kiddie, een grappig figuurtje dat zelf heel wat te leren heeft, speelt de hoofdrol in een verhaal over samen boodschappen doen, samen koken, netjes eten en tafelmanieren. Op die manier willen de ontwikkelaars van de pedagogische app ouders tafeltips meegeven en kleuters leren hoe leuk het kan zijn netjes te eten en alles even te proeven.

Vrolijke kinderliedjes die snel mee te zingen zijn en een beloningsbord maken het verhaal rond. Eet je kind zoals gevraagd, dan mag het een online sticker plakken. Een vol beloningsbord is meteen een leuk eetdiploma dat je trouwens ook met oma, opa of vrienden online op Facebook kan delen.

Kiddie App

Met Kiddie App, de Nederlandstalige pedagogische app voor iPhone en iPad, wordt de trend tot positief opvoeden gestimuleerd en vergemakkelijkt voor ouders en kinderen. Aan de hand van een online beloningssysteem, voorleesverhaaltjes en opvoedingstips, uitgewerkt met opvoedingsspecialisten, wil Kiddie App kinderen van twee tot vijf en hun ouders op een vrolijke manier helpen bij het slapen, eten, bij de zindelijkheidstraining en in de kleuterpuberteit.

Je kan Kiddie App gratis downloaden en kan meteen aan de slag met het thema ‘slapen’. De andere drie thema’s kan je in de app kopen en kosten elk €2,69. Koop je ze alle drie samen, dan betaal je slechts €5,49.

Deel dit bericht