Tapete brengt eigenwijze graphics voor kids

babypakje“Ik ben vandaag een hondje, en jij?” Hoe heerlijk is het voor een kind om op te gaan in een fantasiewereld waarin zij één zijn met hun favoriete dier, held of speelgoed. Met de T-shirts van Tapete kunnen kinderen van 0 – 8 jaar volledig toegeven aan hun verbeeldingskracht. Vandaag zijn zij een lief, zacht hondje en morgen een stoere bolide. De zomercollectie voor 2011 brengt weer nieuwe kleuren en prints met zich mee.

De nieuwe kleuren voor volgende zomer zijn regatta blue (hemelblauw), quarry grey (lichtgrijs), gras- en army green én zomers paars. Deze kleuren komen naast de bestaande basic kleuren grijs mêlee en rood. De zomercollectie is uitgebreid met een comfortabel boxpakje, uiteraard ook met eigenwijze prints.

Nieuwe prints

Nieuwe graphics voor zomer 2011 zijn onder andere ‘RockaBilly’ – voor de echte rockertypes onder de jongens en ‘Dunja Circus’ – een wild klein paardje in een opvallende glitterprint voor de meiden. En voor de baby’s: ‘King’ – de koning van het dierrijk, sterk maar rechtvaardig en ‘Lilly’ – het schattige levendige konijntje.

Blikvangers

De shirts zijn met hun speelse en levendige prints echte blikvangers: van lief en bescheiden tot stoer en brutaal. Voor elk karaktertje een perfecte match. De afbeeldingen op de shirts van Tapete zijn onder te verdelen in:

  • de soulmates: de serie dieren, van lieve poes tot stoere leeuw
  • de innocent creatures: fraaie speelse figuren
  • de smashing vehicles: allerlei soorten auto’s en andere vervoersmiddelen

Met de speciale opdrukken wordt de sfeer van de prints extra benadrukt. Van een fluweelzachte flockprint voor het aaibare hondje tot een felle fluorkleur voor een brutale en flitsende raceauto. Overkoepelend eindresultaat: een eigenwijze look.

Prijzen en verkooppunten

De prijzen variëren van € 24,50 voor een baby t-shirt, € 28,50 voor een boxpakje en € 27,50 voor de kids shirts. De kwalitatief hoogwaardige kleding van Tapete is onder andere te koop bij De Bijenkorf, maar ook bij verschillende zelfstandige kindermodezaken. Voor alle verkooppunten en meer informatie: www.tapete.nl

Deel dit bericht