Teckel Othello rolt zich op

OthellodekenDe winter breekt aan. De dagen worden kouder en korter. Nu is het tijd om samen met je kindje heerlijk op de bank te zitten. En wat is er knusser dan met de voetjes op de bank onder een heerlijke warme deken de verhalen van de dag met elkaar te delen? Natuurlijk wil je voor jouw kind alleen maar het allerbeste en warmste. watLief vond dat dit keer in het mooie Oostenrijk. Daar stonden we oog in oog met teckel Othello.

Eerlijke dekens en slaapzakken
David Fussenegger is een merk met prachtige behaaglijke dekens en slaapzakken. Het ene product is nog mooier en zachter dan het andere. Alles is gecertificeerd volgens ÖKOTEX Standard 100. Dit certificaat garandeert dat alles is getest op gifvrije stoffen en voldoet aan alle strenge Europese wet- en regelgevingen. Hierdoor weten we zeker dat kindjes het niet alleen lekker warm hebben, maar ook nog eens onbewust genieten van eerlijke materialen.

De teckeldeken
Othello is een goudeerlijke teckel die met heel veel liefde en plezier in een handomdraai transformeert in een grote vrolijke en warme deken. Kinderen zijn dol op Othello, zowel uitgerold als opgerold. Opruimen wordt een feestje want ’s nachts moet Othello natuurlijk waken aan kindjes’ voeteneind. Othello kost € 49,95 en is exclusief verkrijgbaar bij www.watlief.nl.

Verantwoord hip voor baby’s en kinderen
De filosofie van watLief is de wereld een beetje mooier maken. watLief verkoopt alleen merken die respect hebben voor mens, dier en milieu. watLief bewijst dat verantwoord hip en trendy kan zijn.

Deel dit bericht