The joy of giving De noviteiten van Zilverstad in 2021

Verwacht iemand in jouw omgeving binnenkort een kleintje? Verras de mommy of daddy to be met een origineel en leuk kraamcadeau. Zilverstad komt dit jaar weer met mooie nieuwe kindergeschenken. Om jou op weg te helpen, zet Zilverstad een aantal cadeautips op een rijtje.

Samen met nijntje

Niets is leuker dan leren eten met een eigen bestekje en al helemaal samen met nijntje. Dit vrolijke setje bestaat uit vier delen die allemaal voorzien zijn van een leuke afbeelding van een voertuig. Deze nieuwe geschenkset inclusief boekje met ‘nijntjes voertuigen’ maken het een perfect kraamcadeau! Niet alleen leuk voor de eerste hapjes, maar ook voor later om te bewaren als herinnering.

Kindercouvert nijntje rvs 4-delig met boekje ‘nijntjes voertuigen’ € 29,95

Trouwe vriend

Naast het bekende nijntje-bestek heeft Zilverstad ook meerdere bestekjes voor dierenvriendjes in het assortiment. Met het nieuwe bestek met huisdieren wordt eten voor kids nog leuker! Dit setje bestaat uit een kindervork, mesje en twee lepels en is gemaakt van rvs. Wil je een personal touch aan het cadeau geven? Laat de bestekonderdelen dan graveren. Niet alleen een uniek kraamcadeau, maar ook leuk voor de kleine jarige!

Kindercouvert Huisdieren, rvs 4-delig € 25,95

Sparen voor later

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk ook eens aan een spaarpot. Met een spaarpot in de vorm van een helikopter of eenhoorn leren kinderen op een leuke manier al jong om te gaan met geld. Daarnaast zijn deze zilveren eenhoorn en helikopter ook een mooie eye-catcher in de kinderkamer.

Spaarpot Helikopter € 32,95 | Spaarpot Unicorn € 29,95

Sweet memory

De eerste foto van hun kleintje willen papa’s en mama’s maar al te graag bewaren. Vandaar dat Zilverstad de Sweet Memory fotolijstencollectie heeft uitgebreid met drie nieuwe afmetingen. De collectie kenmerkt zich door een strak en stijlvol design met een dunne mat zwarte rand. Een perfect cadeau voor kersverse ouders om hun mooiste herinnering in te kunnen lijsten.

Sweet Memory, mat zwart 10×10 cm € 7,95 |15×15 cm € 9,95 | 20×20 cm € 13,95

 

Over de Bredemeijer Group
Bredemeijer Group B.V. voert drie merken in het luxesegment op het gebied van thee, koffie, cocktail, wijn, kindergeschenken, fotolijsten en artikelen voor de gedekte tafel. Bredemeijer®, Leopold Vienna en Zilverstad hebben samen een mooi, uitgebreid productportfolio.

Zilverstad

Zilverstad staat bekend om de exclusieve kindercadeaus, zoals kindercouverts van rvs, spaarpotten en rammelaars van o.a. nijntje. Maar ook om artikelen voor een sfeervol gedekte tafel of stijlvol interieur. Zilverstad biedt voor ieder uniek moment het mooiste geschenk.

 

Bron: persbericht

Deel dit bericht