Thuis luisteren naar het hartje van je ongeboren baby

met doppler babyhartje luisteren

Een BabyBeats doppler stelt je in staat om thuis te luisteren naar het hartje van je ongeboren baby

Ook de bewegingen van de baby en de hikjes zijn te horen al vanaf 12 weken zwangerschap. Door het horen van deze geluidjes creëer je een nog sterkere band met je baby! Je kunt nu thuis op ieder gewenst moment luisteren naar dat prachtige geluid uit je zwangere buik. Je hoef niet meer te wachten tot de volgende afspraak met je verloskundige of arts, je kunt nu zelf bepalen wanneer je de hartslag van je baby wilt horen. Er is al een doppler vanaf 29,95 euro!

Hartslag baby soort van galop
Je herkent de hartslag van je baby als een soort “galop” geluid, dit zal je duidelijk boven de ruis en ander buik geluidjes kunnen horen. Het babyhartje slaat veel sneller dan het hart van de moeder, tussen de 120 en de 160 keer per minuut. Op deze manier kun je het verschil maken tussen je eigen hartslag en die van je baby.

Hartslag van je baby doormailen aan a.s. opa en oma
Bij de doppler zit een opname kabel die je aan kunt sluiten op de computer, zo kun je de hartslag van je baby voor altijd vastleggen en doormailen naar vrienden en bekenden. Na de geboorte van je kindje kun je ook de hartslag van de moeder opnemen om je kindje gerust te stellen.

luisteren naar harttoontjes van de ongeboren babyBabyBeats en goede doelen
BabyBeats steunt ook goede doelen, zo hebben we een professionele doppler gedoneerd aan de Stichting “The Future in our Hands” die een kraamkliniek hebben geopend in Gambia. De verbazing was groot bij het zien van de doppler, zo’n apparaat hadden ze nog nooit gezien. Het eerste gebruik was dan ook heel emotioneel, de vrouw begreep niet wat “het geluid” was, toen haar werd uitgelegd dat dit het hartje van haar baby was barstte ze in snikken uit. Vaak gebeurt het dat het kindje al in de buik is overleden en weet men van niks omdat ze zelden voor controle gaan. Maar nu komen alle zwangere vrouwen regelmatig voor controle omdat ze het allemaal graag horen. Zelfs de mannen waren onder de indruk, zij interesseren zich normaal nooit zozeer voor de zwangerschap.
Meer informatie vind je op www.Babybeats.nl

Deel dit bericht