Thule Urban Glide 2 Black-on-Black: de stoerste kinderwagen voor mannen én vrouwen

De Thule Urban Glide 2 Black-on-Black is er net zo goed voor vrouwen als voor mannen. Want met z’n stoere uiterlijk en volledig zwarte bekleding is deze kinderwagen voor de urban jungle op het eerste gezicht dé keuze voor stoere vaders. Maar wat blijkt: vrouwen houden net zo van stoer als mannen.

Dit blijkt uit onderzoek dat Thule voor Vaderdag heeft laten uitvoeren onder meer dan 500 jonge of aanstaande ouders. Van de meer dan 500 ondervraagde personen ging bij 65% van de mannen stoer boven schattig, terwijl maar liefst 63% van de vrouwen ook liever achter een stoere dan een schattige kinderwagen loopt.

Mama’s hebben het voor het zeggen

In de praktijk is het wel vaak de aankomende mama die het laatste woord heeft bij de keuze van een kinderwagen. Van de ondervraagde mama’s geeft 58% aan meer inspraak te hebben dan hun partner, bij de mannen is dat slechts 12%. Dat is erg ongelijk verdeeld, terwijl mannen en vrouwen eigenlijk naar dezelfde dingen zoeken in een kinderwagen. Mannen mogen dus best wat vaker hun voorkeur uitspreken. Grote kans dat ze dan niet achter een roze kinderwagen eindigen…

Over de Thule Urban Glide 2

De Thule Urban Glide 2 heeft een modern en lichtgewicht design en is een perfecte all-terrain wandelwagen voor gezinnen die willen genieten van het buitenleven én van de stad. De sportieve wandelwagen – extra stoer en stijlvol in de Black-on-Black uitvoering – heeft een met de hand bedienbare draairem voor extra veiligheid en is gemakkelijk wendbaar dankzij de grote achterwielen in combinatie met een kleiner, meebewegend voorwiel.

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en multifunctionele (fiets)trailers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Voor meer informatie over Thule, ga naar: www.thule.com

Thule op Facebook: Facebook.com/thulebringyourlife
Thule op YouTube: youtube.com/thule
Thule op Instagram: instagram.com/thule

Bron: Persbericht

Share this post

scroll to top