Tom Tom: Puur natuur voor baby en mama

tom-mama-massageolLuxe verwenproducten van Tom Tom uit 100% natuurlijke ingrediënten
Tom Tom Baby & Mama is een veelbelovende nieuwkomer in de cosmeticabranche. Met de natuurlijke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten spreekt het merk moeders aan die alleen het beste voor hun baby en voor zichzelf willen.

Met liefde gemaakt
Zwangerschap en de geboorte van een kind is een bijzondere en spannende periode in het leven van een vrouw. Behalve blijdschap zijn er ook veel onzekerheden en extra zorgen. Tom Tom Baby & Mama begrijpt dat een vrouw zeker wil zijn over de producten die ze gebruikt op haar lichaam en dat van haar kind. Het Duitse bedrijf TomVital wil de mama’s en mama’s to be vooral laten genieten van deze mooie tijd. Met liefde is daarom een luxe verzorgingslijn ontwikkeld die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en puur natuur is. Alles wat moeder en kind aan verzorging nodig hebben, heeft Tom Tom in negen producten weten te vatten.

Natuurlijke ingrediënten
Alle producten van Tom Tom Baby & Mama dragen het BDIH-keurmerk. De fabrikanten van de producten die het BDIH keurmerk dragen, hechten bij de productontwikkeling veel waarde aan het milieu. De behoedzame omgang met plantaardige werkstoffen en het in acht nemen van de nieuwste wetenschappelijke feiten, staan garant voor innovatieve, verzorgende en beschermende producten, die elke dag weer de natuur laten leven. Tom Tom producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid, zoals extracten van biologisch geteelde kruiden en planten, verzorgende plantaardige oliën en natuurlijke geur en kleurstoffen, essentiële oliën en algen. Deze natuurlijke ingrediënten werken in harmonie met de huid en houden haar natuurlijke evenwicht in stand. De Tom Tom serie is dus ecologisch verantwoord, duurzaam, niet getest op dieren, bevat geen synthetische toevoegingen en de verpakkingen zijn milieuvriendelijk.

Voor mama’s en mama’s to be zijn er drie producten:

• Massage Oil – 200 ml     Euro 24,90
Tijdens de zwangerschap rekt de huid van elke moeder uit. Maar geen enkele moeder wil hier littekens aan over houden. Door regelmatig te masseren met deze natuurlijke olie hoeven we ons over ‘stretch marks’ geen zorgen te maken. De Massage Oil bevat rozen olie, jojoba olie, avocado olie, sesam olie, soya olie en vitamine E.

• Foot and Leg Gel – 200 ml   Euro 18,90
Het verfrissende effect van deze gel helpt mama weer op wolken te lopen. De Foot and Leg Gel geeft vermoeide en vochtvasthoudende benen en voeten weer energie en stimuleert de bloedcirculatie. De gel bevat mint olie, mentol en paardekastanje extract.

• Nipple Cream – 100 ml   Euro 24,90
Beschermt en verzacht gevoelige en droge tepels voor, tijdens en na de borstvoeding. De crème helpt de natuurlijke zachtheid van de tepels te behouden door het gebruik van shea butter, avocado olie, jojoba olie, rozen olie en vitamine E.

tom-mamasetGiftsets
Een origineel cadeau voor een zwangere vriendin of je net bevallen zus? Het zoveelste rompertje, weer een paar sokjes of rammelaar nummer 10, daar wordt niemand blij van. Van een Tom Tom giftset wel, eentje voor mama en eentje voor de baby!

Deel dit bericht