Tummy Sleep® slaaphulp voor baby’s

Isabelle : “Vooral niet vergeten in de tas van je Baby …

De nieuwste telg in de Tummy Sleep® familie speelt de grote klassiekers!

Sinds 1978 hebben de baarmoedergeluiden van de originele Tummy Sleep® al miljoenen pasgeboren baby’s geholpen om vlot te slapen in kraamklinieken en bij gezinnen overal ter wereld!

En nu komt een betere versie uit! Want naast de baarmoedergeluiden die de baby nog steeds in slaap wiegen, zullen de extra geluidstroeven van Tummy Sleep® Premium voortaan kinderen van 0 tot 5 jaar kunnen bekoren!

Met Tummy Sleep® Premium heeft u nu meer keuze –mogelijkheden !tummysleep

  • slaapliedjes : grote klassiekers
  • Oceaangolven
  • Baarmoedergeluiden
  • Wit geluid
  • Persoonlijke opnamefunctie : dankzij de nieuwe opnamefunctie kunnen de ouders zelf een sussende boodschap opnemen voor hun baby. Ideaal voor de ouder/babybinding!

De geluidsbox is uitgerust met een timer die het geluid na 5 minuten uitschakelt om de batterijen te sparen (inclusief 3 AAA batterijen). De geluids- en bewegingsdetectoren zetten de opname opnieuw in gang wanneer de baby huilt of met de geluidsbox beweegt.   Elke beer heeft ook zijn Silkie™, het minidekentje met de vertrouwde geur van mama/papa die de baby geruststelt. Als je dit tegen je huid houdt neemt dit natuurlijke materiaal je lichaamsgeur op; een geruststellend en veilig gevoel voor je baby, ook als je niet aanwezig bent! Je kindje zal deze Silkie van zachte en comfortabele zijde niet meer willen missen! Wereldwijd een verkoopstopper ! Ook apart beschikbaar.” Meer informatie kun je vinden op de site .

Deel dit bericht