Uitbreiding inzameling Moeders voor Moeders

moeders voor moedersMoeders voor Moeders opnieuw actief in de provincies: Zeeland, Friesland en Groningen

Net zwanger? Aanstaande moeders kunnen helpen andere vrouwen zwanger te worden door hun urine in te zamelen. Vanaf begin 2009 biedt Moeders voor Moeders zwangere vrouwen in heel Nederland de mogelijkheid deel te nemen aan Moeders voor MoedersTegenwoordig heeft één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Zij zijn sterk afhankelijk van behandelingen waarin hCG een rol speelt. De urine van zwangere vrouwen bevat in de eerste maanden dit unieke hormoon. Moeders voor Moeders zorgt voor de inzameling van deze urine, zodat er medicijnen uit kunnen worden gemaakt.
Moeders voor Moeders is doorlopend op zoek naar net zwangere vrouwen die willen deelnemen aan de inzameling.  In heel Nederland zijn informatrices aangesteld. Zij houden zich actief bezig met de werving van zwangere vrouwen die hun urine willen afstaan. Het is belangrijk je zo snel mogelijk aan te melden. Alleen in de eerste vier maanden van de zwangerschap bevat je urine voldoende hCG.
Aanmelden kan tot en met de elfde week van de zwangerschap. Deelname is mogelijk van de zesde tot en met de zestiende week. Moeders voor Moeders zorgt voor een handige opvangkan en flessen. Eens per week worden de kratten bij je thuis opgehaald of je kunt ze naar een verzameldepot brengen. Deelname wordt beloond met een cadeautje.

Voor meer informatie: tel. 0800-022 80 70 (gratis), www.moedersvoormoeders.nl

Meer informatie:
op de website van moeders voor moeders

Deel dit bericht