Uniek geboortemagazine personalmagazine.nl

geboortemagazineMaretta: “De geboorte van je kindje is een bijzondere gebeurtenis. Daar hoort een uniek geboortekaartje bij, geheel in een eigen persoonlijke stijl. Dat kan nu via www.personalmagazine.nl. Het is niet alleen origineel en vernieuwend maar ook exclusief en heel persoonlijk.

Samen met jouw eigen persoonlijke redacteur van het Personal MagazineTM bespreek je de gewenste vormgeving en inhoud, zodat wij weten wat het meest aanspreekt voor het geboortemagazine. Wij helpen jullie als ouders met de ‘redactionele formule’ van het geboortemagazine – in tekst en beeld – dat maakt het niet alleen leuk om zelf te maken maar ook om te lezen. Het geboortemagazine varieert in prijs, afhankelijk van de oplage, planning en de persoonlijke wensen.

Het geboortemagazine is een van de magazines van Personal MagazineTM. Want wanneer je een stijlvol en glossy magazine wilt ontwikkelen voor jezelf of die ene speciale vriend of vriendin, collega of voor je vader die 50 wordt kan dat nu. Een magazine vol leuke herinneringen, met verhalen en foto’s van familie en vrienden of collega’s rondom die ene speciale persoon. Daar hoef je geen Linda. Of Matthijs. voor te heten, via Personal MagazineTM kun je nu zelf je eigen magazine maken!

De inhoud, een magazine op maat gemaakt, is wat het Personal MagazineTM zo uniek maakt. Het concept van het Personal MagazineTM is zo uitgewerkt dat ieder magazine op aanvraag en op maat wordt gemaakt. Personal MagazineTM is als totaalconcept neergezet met een eigen redactie, heel veel voorbeelden uit eerdere magazines ter inspiratie, snelle doorlooptijden en uiteraard de persoonlijke aandacht van jouw eigen persoonlijke redacteur”

Deel dit bericht

Eén reactie op “Uniek geboortemagazine personalmagazine.nl

Gesloten voor reacties