Uniek in Nederland: merino & bamboo wear

Merinowol & bamboo: prachtige materialen, heel geschikt voor gevoelige jonge en zwangere huidjes

Over merinowol

Merinowol & bamboo: twee prachtige materialen, juist heel geschikt voor gevoelige jonge en zwangere huidjes. Nieuw in Nederland, maar oh zo bekend en geliefd in het buitenland. Geen wonder: hypo-allergeen, anti-bacterieel, temperatuurregulerend, zij- dezacht, blijft mooi, voor alle seizoenen en 100% natuurlijk.

Ik ben mam is fan van het eerste uur en importeert daarom kleine, gepassioneerde labels met deze ‘wonder fabrics’. Exclusief voor pasgeboren t/m zes jaar.

Merinowol is 100% natuurlijk. Het is vochtabsorberend en past zich aan de weersomstandigheden aan. Koel bij warm weer en warm bij koud weer: niet alleen erg comfortabel, maar voorkomt ook warmtestuwing (een van de oorzaken van wiegendood). Voelt aan als zijde, van nature brandwerend, neemt geen geurtjes op (je doet er langer mee). Erg geschikt voor de gevoelige huid, zelfs bij eczeem en andere huidirritaties.

Over Bamboo

Bamboe is de meest duurzame 100% natuurlijke plantenvezel, met de zachtheid van zijde. Geteeld zonder pesticiden. Het is duurzaam en milieu-vriendelijk, vochtabsorberend, ademend, temperatuurregulerend, anti-bacterieel en hypo-allergeen.

Dag & nacht

De kleine labels zijn zorgvuldig geselecteerd, opgezet door gepassioneerde moeders. Zo is een collectie ontstaan met nacht- en dagmode, slaapzakken, dekens en inbakerdoeken. Er is een basiscollectie (continu verkrijgbaar) en een seizoenscollectie. Te zien op www.ikbenmama.nl

Deel dit bericht