Veilig en intiem, een babydraagzak

Met je baby wil je het liefst zo snel mogelijk naar buiten. Een babydraagzak maakt dat voor jou heel eenvoudig. Je kindje zit veilig tegen je aan.

Met de nadruk op ‘samen’ ga je gezellig naar buiten. Terwijl je buiten loopt, ervaart jouw baby de geborgenheid. Door de babydraagzak voelt jouw kind je bewegingen en als je met iemand praat hoort jouw baby je stem. Je bent echt Babydraagdraagzaksamen en kunt ook op plekken komen die met een wandelwagen niet haalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door de bossen. Een wandelwagen loopt dan al gauw vast. Woon je dicht bij de kust, dan biedt een babydraagzak je al heel snel de mogelijkheid om een frisse strandwandeling te maken.

Babydraagzak van een kwaliteitsmerk

Een goede kwaliteit babydraagzak voldoet altijd aan de hoogste veiligheidsnormen. Denk daarbij aan gerenommeerde merken zoals BabyBjörn, Ergobaby, Tula en Cybex, stuk voor stuk merken waar je echt op kunt vertrouwen. Verwar een babydraagzak overigens niet met een draagdoek voor je kind. Een draagdoek is een stuk kleiner en gebruik je alleen het eerste half jaar. Een babydraagzak is verstelbaar en gaat mee tot in de peutertijd. Voor de verschillende maten die een kindje heeft, wordt een verkleinkussen meegeleverd. Die stevige banden rond je schouders en je middel voelen stevig en veilig aan. Ze bieden je optimale veiligheid en door hun hoog ergonomische gehalte zitten ze altijd goed.

Gebruik van duurzame materialen

Is je kindje een maand of vijf oud, dan kun je er ook voor kiezen om je kind met het gezichtje naar voren te vervoeren. Zo kan je kind vanuit de babydraagzak meekijken waar je naartoe loopt. Is je kindje eenmaal het eerste jaar gepasseerd, dan is vervoeren op je rug heel handig. Met een goede kwaliteit draagzak kun je erop vertrouwen dat er duurzame materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt. Je wilt immers dat de toekomst voor jouw kindje ook schoon en milieuvriendelijk zal zijn.

Babydraagzak op vakantie

Met zo’n praktische draagzak vergroot je ook je eigen bewegingsvrijheid aanzienlijk. Het dragen van je baby hoeft immers niet beperkt te blijven tot wandelingen en boodschappen doen. Je babydraagzak is ook heel makkelijk tijdens een vakantie. Vooral in het buitenland, waar de trottoirs een stuk slechter zijn en de stoepranden hoger. Terwijl een wandelwagen tijdens de vakantie een minder goede oplossing is, kom je met je kind in een draagzak een stuk verder. Het scheelt je ook aanzienlijk in de bagage die mee moet. Op de plek van een wandelwagen of buggy kunnen allerlei andere spulletjes in de auto worden gelegd.

 

In samenwerking met Babyveilig

Deel dit bericht