Veilig genieten van een dagje uit!

Een dagje naar het strand, de dierentuin of een pretpak met kleine kinderen is niet voor alle ouders even relaxed. Ook al houd je de kids goed in de gaten, het kan gebeuren dat je ze uit het oog verliest. Een prettig idee als ze dan de InfobandTM om hebben met daarop alle gegevens. Binnen no-time is je peuter of kleuter dan weer bij je terug! Bekijk alle naamlabels op www.slipperwereld.nl

Infoband - riddersInfobandTM

InfobandTM is een Zweeds bedrijf dat onder andere deze polsbandjes heeft ontwikkeld. De infoband is PVC vrij, anti-allergeen en non-toxic. Op het bandje kan het telefoonnummer worden geschreven en soms ook extra informatie die van direct belang kan zijn. De bandjes zijn keer op keer te gebruiken en kunnen door een volwassenen eenvoudig aan en uit gedaan worden maar de sluiting is veilig voor kinderhandjes. Het bandje is gewoon met pen te beschrijven en loopt niet uit. Het materiaal is soepel en zit niet vervelend. De polsbandjes zijn uit voorraad leverbaar voor de prijs van €2,95 en beschikbaar in verschillende kleuren en designs.

Achtergrond Slipperwereld

Slipperwereld is een webwinkel met een zomers assortiment. Je kunt er terecht voor slippers, sandalen en waterschoenen, maar ook voor andere leuke artikelen zoals babyslofjes, zwemluiers, badmutsen, en andere accessoires. In 2008 is deze webshop opgericht en wordt inmiddels door veel vakantiegangers bezocht.

Deel dit bericht