Villa Donderbel opent Shop in Shop in Baarn

Een eigen baby- en kinderwereld in een volwassen huis

De eigenwijze stijl en sfeer van Villa Donderbel voor baby- en kinderkamers wordt steeds bekender in Nederland. Vanaf 15 april opent Villa Donderbel haar eerste eigen Shop in Shop vestiging bij Nijhof Bouw en Woonwaren in Baarn, waar je de Wereld van Villa Donderbel kunt bekijken, voelen en kopen.

De babykamer, de eerste plek voor de baby in de wereld krijgt veel aandacht. Maar het is niet eenvoudig om praktische eisen te combineren met je gevoel het mooiste en liefste babykamertje te willen maken. Villa Donderbel helpt aanstaande moeders en vaders met hun idee-vorming.

Advies mogelijkheden babykamer
Een team van 5 vaste DonderbelStylistes geeft in de nieuwe vestiging bij Nijhof in Baarn onafhankelijk advies over de mogelijkheden in de babykamer.

Alma, bedenkster van het Villa Donderbel concept: “Moeders willen het liefst hun baby omringen met al het moois van de wereld. Daarbij kan een gekozen thema overdadig worden, of ten koste gaan van de functionaliteit. Wij, de DonderbelStylistes, kunnen moeders helpen hierin de leukste, mooiste en ook praktische keuzes te maken. Een babykamer is een oase van rust met hier en daar een prikkel voor de zintuigen om het kind de wereld in haar of zijn eigen tempo te laten ontdekken. Wij maken de moeders graag wegwijs in het denken in licht, geluid, geuren en kleuren voor een optimale babykamer.”

Praktische oplossingen
Laat je daarom ongedwongen informeren over de mogelijkheden of doe mee aan een van de workshops die je leert denken in praktische en mooie oplossingen voor de baby- en kinderkamer bij u thuis. Nijhof is bij uitstek de plek waar praktische hulp doe het zelf en stijlvolle interieurconcepten bij elkaar komen. Hier voelt Villa Donderbel zich thuis. Je eigen stijl dankzij Donderbellen advies, producten en inspiratie.

De website villaDonderbel.com biedt nog meer inspiratie en antwoord op vragen over de perfecte baby- en kinderkamer en heeft u geen tijd of lukt het niet om naar onze Shop in Shop te komen, dan kun je ook gewoon vanuit je stoel shoppen bij de webwinkel Donderbelwereld.nl.

Deel dit bericht