Voedingskleding van Love Milk eindelijk in Nederland te koop

Nieuw in het assortiment van Hip & Zwanger  is de eigentijdse collectie borstvoedingskleding van Love Milk. Het Zweedse merk Love Milk past perfect in de collectie van Hip & Zwanger.  De kleding van Love Milk draagt heel comfortabel en is toch heel vrouwelijk. Hip & Zwanger heeft voor deze zomer elegante jurkjes en vrouwelijke tops voor iedere (aanstaande) moeder in het assortiment.

De frisse zomercollectie

De voedingscollectie van Love Milk is geschikt om te dragen wanneer het kindje nog in de buik zit en sluit aan wanneer de tijd van borstvoeding geven is gekomen.  De jurkjes en tops  combineren daarbij ook nog eens met de bestaande garderobe van vóór de zwangerschap, alleen mét een slimme toegang om je kindje te kunnen voeden. De zomercollectie komt in diverse frisse kleuren in de maten S tot en met XL.

Over Love Milk

Love Milk werd in 2010 in Zweden opgericht door Helena Henning. Zij zocht tijdens haar derde zwangerschap naar kleding die niet zou misstaan bij haar huidige garderobe en ontwierp daarom zelf voedingskleding met een vrouwelijke uitstraling, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en voor een betaalbare prijs. Dat bleek een schot in de roos. Inmiddels wordt Love Milk in heel Europa en Australië verkocht.

Over Hip & Zwanger

Hip & Zwanger bestaat sinds 2009 en verkoopt sindsdien met veel succes een grote collectie zwangerschapskleding van Queen Mum en allerhande producten die het zwanger zijn gemakkelijker en het moederschap nog leuker maken. Eigenaresse Elles Veltman is er trots op dat zij als enige (web)winkel in Nederland ook de voedingskleding van Love Milk gaat verkopen.

Deel dit bericht