Voorjaarscollectie 2010 van Baby Dutch: leren babyslofjes in effen kleuren

babydutchslofjes61

Basics doen het goed bij drukke voorjaars- en zomerprints
De meest Hollandse babyslofjesproducent van Nederland Baby Dutch introduceert dit voorjaar een collectie slofjes in basiskleuren: Baby Dutch Basics. Baby Dutch is onder andere bekend van de ontwerpen met molentjes, voetbalprints en de Nederlandse vlag. Ontwerpster Tessa Schoonewil vertelt: “Hoewel ik het het leukste vind om steeds weer nieuwe ontwerpen voor de slofjes te verzinnen, was er veel vraag van onze klanten naar slofjes in basiskleuren. Aangezien drukke prints op babykleding momenteel erg ‘in’ zijn, passen effen slofjes daar uitstekend bij. Bovendien zijn deze Baby Dutch Basics extra aantrekkelijk geprijsd.”

De basiskleuren die Schoonewil koos voor dit seizoen zijn roze, lichtroze, blauw, bruin en de opvallende kleur kikkergroen. Verkrijgbaar vanaf 19,95 euro.

Leren slofjes van de beste kwaliteit
De slofjes van Baby Dutch bestaan voor 100% uit het soepelste leer. De onderzijde is gemaakt van geruwd suède om wegglijden van de voetjes te voorkomen. De slofjes hebben een elastische achterkant waardoor de baby de slofjes zelf niet makkelijk kan uitdoen en ze comfortabel dragen. De slofjes zijn verpakt in een handig draagtasje, klaar om eventueel als cadeau te geven. Baby Dutch heeft printslofjes met uiteenlopende onderwerpen:
•    Hollands design (molentjes, Nederlandse vlag, oranje voetbal)
•    sport (rugby, voetbal)
•    girls (sterren, bloemen, vlinders)
•    boys (auto, vrachtwagen)
•    dieren (olifant, giraffe, beertjes)
Over Baby Dutch
Baby Dutch bestaat sinds 2007 toen Tessa Schoonewil een eigen bedrijf wilde opzetten. Schoonewil was zelf moeder en zocht een manier om werken met moederschap te combineren. Ze kwam op het idee om leren babyslofjes te gaan ontwerpen, te laten produceren en via babywinkels en webwinkels te verkopen. De eerste collectie sloeg zo aan, dat er inmiddels meer dan 40 soorten Baby Dutch slofjes op de markt zijn. De leren Baby Dutch slofjes worden verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland, België en Duitsland. Meer informatie over de gehele collectie is te vinden op www.baby-dutch.nl

Deel dit bericht