Vrolijk gekleurde babydoeken van biokatoen!

babydoekenEen lekkere zachte wikkeldoek voor de baby mag niet ontbreken in de kraamuitzet van iedere zwangere vrouw. Zeker niet die leuke gekleurde babydoeken van Natur-elle die helemaal gifvrij zijn. De Colore babydoeken van Natur-elle zijn namelijk gemaakt van 100% biologische katoen. Dus zeer zacht voor de gevoelige huid van een pasgeboren baby.

Naast het inwikkelen van je baby is de babydoek ook te gebruiken als dekentje in wieg of wandelwagen, speelkleedje, verzorgingsdoek, etc. Multi-functioneel en prettig in gebruik vanwege het gebruik van de zachte stoffen. De ene kant is gemaakt van een mooie tricot biokatoen en de ander kant van een fijne effen ribbelkatoen. Allebei de kanten zijn heer- lijk zacht en soepel. De doeken zijn leverbaar in verschillende kleuren, van roze met paars tot turkoois met bruin.

De babydoeken zijn ongeveer 73x73cm groot en de winkelverkoopprijs bedraagt vanaf €18,95. Ze zijn te koop in de webshop van Natur-elle (www.naturelleshop.nl) maar ook bij verschillende verkooppunten van Natur-elle in binnen- en buitenland. Een mooi, duurzaam en handig kraamcadeau!

Deel dit bericht