Welk kraamcadeautje neem jij mee?

Er is een baby geboren en jij wilt natuurlijk een leuk kraamcadeautje meenemen.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen je wel een aantal leuke kraamcadeautjes aan de hand doen. We vroegen onze bezoekers om ons tips te geven voor een leuk kraamcadeautje.

 Samen een cadeautje geven of alleen

Je kunt ervoor kiezen om samen met familieleden of als vriendinnen een gezamenlijk cadeau te geven. Dat heb je vaak een wat groter budget en kun je bijvoorbeeld gaan voor een mooie baby/kinderslaapzak waar het kindje heel lang plezier aan zal beleven of een mooie kinderstoel, ook dit is een cadeau dat praktisch is en waar ouders en kind erg lang van kunnen genieten.

Een cadeau om mee te spelen

Speelgoed is een graag gegeven kraamcadeau, je kunt dan denken aan een knuffelring om in de IMG_7967kinderwagen, maxi cosi of aan de box te hangen. Een bijtring, een besteksetje of een (zelfgemaakt) kunstwerk voor de babykamer is ook altijd leuk.

Een cadeau in de vorm van hulp

Sommige vriendinnen willen graag de kraamvrouw als cadeautje hulp aanbieden. Je kunt daarbij denken aan oppashulp voor een dagje weg, een dagje poetshulp, lekkere zelfgemaakte maaltijden die je alleen nog hoeft op te warmen…allemaal dingen die het leven van de jonge ouders wat kunnen vergemakkelijken.

Een gepersonifieerd kraamcadeau

Een cadeautje met de naam van de pasgeboren baby erop is natuurlijk ook leuk om te krijgen, je kunt denken aan kraamcadeautje met naam een rompertje of een T-shirt maar ook is het mogelijk een boekje te laten drukken waar de naam van de pasgeborene in voorkomt.

Een klok of een lamp met dezelfde motieven van het geboortekaartje is ook een leuke optie, je weet door het geboortekaartje als motief te gebruiken eigenlijk bijna zeker dat ze de stijl van jouw kraamcadeau kunnen waarderen.

Last but not least: Vergeet vooral de mama niet

Kraamcadeautjes zijn er natuurlijk ook om de mama te verwennen, je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een cadeaubon voor haar of een cadeaubon voor een dagje uit naar de sauna. Of kijk eens naar een origineel cadeau voor haar. Ook is een heerlijk verzorgingspakketje voor mama ook zo’n “altijd goed” cadeau.

De content van het artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de redactie van Cadeautjes

Deel dit bericht