Welkom op onlinewinkel Ollebol & Muis

ollebolenmuisCeline vertelt: “De baby- en peuteraccessoires van mijn winkel zijn zelfgemaakt en veelal vervaardigd van natuurlijke materialen. Ik ben Céline, getrouwd en moeder van twee kinderen. Onno van 9 jaar en Filine onze dochter van 7 jaar. Ik ben graag creatief actief en vindt het leuk om zelf baby- artikelen te ontwerpen en vervaardigen. Deze combinatie vormt dan ook de grondslag van de baby- en peuteraccessoires die ik u hierbij aanbied. Zij onderscheiden zich nét even meer van het gemiddelde aanbod op de markt.

Het assortiment bestaat uit basic babykleertjes in maatje 44, slaapzakjes in maat 50 die je volledig kunt openklappen, aankleedkussenhoezen, fantastische babyzitzakken, lakentjes, dekentjes en (antroposofische) knuffels. Ook voor een kraamcadeautje kunt u beslist een keuze maken. De stofjes worden nu ook afgewisseld met gebreide en gehaakte items. Allemaal erg leuk om te maken. Kijkt u ook eens naar de gehaakte rammelaars. Dat is een succes gebleken ! Alle artikelen hebben een hoog “knuffelgehalte” .

Alles is op voorraad en snel leverbaar. Op aanvraag kunnen de meeste artikelen ook in een andere kleur gemaakt worden. Hier hoort dan wel een iets langere levertijd bij. Aangezien ik nu werk aan de uitvoering van weer nieuwe ideeën, raad ik u aan deze site te blijven volgen op mijn nieuwe aanbod.

Graag nodig ik u uit een rond te surfen en wens u veel winkelplezier! Wellicht tot snel weer ! www.ollebolenmuis.nl

Deel dit bericht