Wil jij de Stokke® MyCarrier 3-in-1 draagzak testen en een review schrijven?

Je baby dichtbij dragen

De Stokke® MyCarrier is een unieke 3-in-1 babydraagzak die het mogelijk maakt je baby tijdens het reizen dichtbij te houden. Ontwikkeld om in de veranderende behoeften van een baby te voorzien, heeft Stokke® MyCarrier een innovatieve verstelbare zitpositie die de rug, billen en bovenbenen ondersteunt door de brede zit die ze  ‘Happy Hips’ noemen. Zo is iedere baby verzekerd van een comfortabele en ergonomische ondersteuning.

De draagzak is op 3 manieren te gebruiken:

– Vanaf de geboorte (minstens 3,5 kg en 53 cm). Tot je kindje zelf zijn hoofdje rechtop kan houden kun je je kindje in de draagzak met het gezichtje naar je toe dragen.

– Vanaf ongeveer 4 maanden, als je kindje echt zelf zijn hoofdje goed rechtop kan houden, kun je je kindje dragen met het gezicht naar voren. Ieder kind is natuurlijk uniek.

-Vanaf ongeveer 12 maanden wanneer je kindje zelfstandig kan zitten en langer is dan 72 cm kun je de draagzak op de rug gebruiken.
paarsestokkedraagzak

Over het ontwerp is goed nagedacht: zo kun je heel eenvoudig je kindje in de rugdrager zetten voordat je de rugdrager zelf bevestigt. Niet alleen veilig voor de baby, maar ook gebruiksvriendelijk voor jou.

De Stokke® MyCarrier is dit jaar beloond met de reddot award: product design 2013. Het is niet de eerste keer dat Stokke in de prijzen valt: in dezelfde categorie wisten de Stokke® Xplory en Stokke® FlexiBath Newborn Support in respectievelijk in 2004 en 2012 de gerenommeerde onderscheiding in de wacht te slepen.

Wil jij graag een Stokke babydraagzak testen en hier een review over schrijven? Inmiddels heeft de winnaar bericht gehad.

Deel dit bericht

21 reacties op “Wil jij de Stokke® MyCarrier 3-in-1 draagzak testen en een review schrijven?

 1. jolanda Wildeman

  Hallo

  Ik krijg in oktober mijn tweede kindje en zou graag een review willen schrijven voor de site hoe de draagzak bevalt.
  Omdat ons kleintje nog niet op de fiets kan is zo’n draagzaak ideaal.

  Gr jolanda

 2. Wendy Wassink

  Helemaal geweldig lijkt me de stokke mycarrier! Heb net een zoontje van 2 weken (was bij zijn geboorte precier 3,5 kilo dus hij mag erin!) en een dochter van ruim 2 jaar. Heel handig dus als ik mijn kleine ventje in de mycarrier kan dragen en mn dochter in de buggy als we even een snelle boodschap gaan doen.En zo kan ik nog wel meer activiteiten bedenken waarbij de mycarrier ons goed van pas komt. Scheelt een hoop gezeul met de kinderwagen! Dus jaaaa! Ik wil deze graag testen hoe handig dit is in gebruik, het omdoen e.d. en of mijn zoontje er lekker in kan ‘hangen’ en natuurlijk of het fijn zit bij mij!

 3. Inez Boldewijn

  Myron is nu een half jaartje en zit liever op mn armen dan in de kinderwagen. Een draagdoek of draagzak zou daarom ideaal zijn. Helaas passen ze niet in ons budget. Zou daarom al te graag eerst willen testen alvorens een aan te schaffen. Kies ons…. 😀

 4. Martje Foppen

  Stokke is een prachtmerk kwa gebruik en design. Graag wil ik dan ook deze stokke MyCarrier uitproberen voor mijn dochter. Het lijkt me heerlijk om met haar te wandelen dicht tegen me aan. Daarnaast is ze ook heel nieuwschierig dus ze zal het prachtig vinden om zoveel te kunnen zien. Het lijkt me ideaal om te gebruiken nu in de periode dat ze eigenlijk nog niet in de wagenbak past maar nog niet voldoende zit voor de kinderwagen.

 5. sebelia

  Ik ben net bevallen van ons derde kindje. Ik heb altijd graag gewerkt met een draagzak, mijn vorige twee kinderen vonden het geweldig om dicht bij me te zijn. Ik had een baby Bjorn en die beviel prima wat betreft gebruiksgemak en comfort. Maar deze heb ik helaas niet meer. Ik ben benieuwd of de draagzak van stokke hetzelfde of beter bevalt als die ik had. Voordeel van deze is dat hij ook op de rug te dragen is, dat miste ik bij mijn vorige.
  Dus ik zou graag deze zak uitproberen!

 6. Helena Geerts

  Zou deze draagzask graag laten testen door onze dochter die nu zwanger is van ons kleinkind Het zou denk ik een super draag zak zijn ,denk dat we hen er een enorm plezier me doen ,dus ik hoop echt dat ze hem magbtesten en stukje er over schrijven moet dan geen probleem zijn want schrijven dat doet ze graag en goed :):)

 7. Esther

  Ik zou graag de stokke mycarrier willen testen. Het gaat me dan vooral om het dragen vanaf 12 maanden. Het lijkt me toch wel erg handig om geen kinderwagen te hoeven duwen als we ergens heen gaan. En op deze manier ziet mijn dochter ook meer dan alleen een beetje tegen benen aan kijken. Daarnaast oogt deze niet zo lomp als andere rugdragers.

 8. Linda de Bode

  Het moeilijkste is nog om binnen de 50 woorden te blijven, zo enthousiast!

 9. Bastiaan Mol

  NIn oktober verwachten wij onze eerste kindje, We zijn al aan het oriënteren voor een buikdrager. Met name ikzelf wil een buikdrager. Door de buikdrager te gebruiken krijg je als vader ook een nauwe band in de eerste periode na de geboorte. Daarom zouden wij graag de buikdrager willen winnen.

 10. Bourgoignie

  Beste

  Als pleegouder zou ik dit graag eens proberen
  Heb vaak baby ‘ s van 5 dagen oud tot 2 jaar

  Toen ik kinderen had bestond dit niet ben eens benieuwd

  Gr tania

 11. linda raaijmakers

  Ik heb gemaild voor onze tweeling die op komst is. Dit lijkt me zo ideaal voor onze twee ukkies 😀

 12. Zabrina

  Lijkt me geweldig om te winnen!
  Dit is ideaal voor mijn kindje die er binnen kort aan komt omdat ik 2 honden heb die ik dagelijks meerdere keren moet uitlaten en dat natuurlijk niet gemakkelijk gaat met een kinderwagen door bebost gebied. Jullie zouden mij hier echt bij helpen 🙂

 13. Lenny Beerens

  Over 2 weken ga ik bevallen van ons 2e dochtertje. Aangezien mijn 1e dochtertje nog maar 2,5 is, lijkt het mij super handig om een draagzak te hebben voor de kleine. Ik heb het nooit uitgeprobeerd bij onze andere dochter, dus een goede test lijkt mij!

 14. Tamara

  Wie wil deze mooie stokke draagzak nu niet testen. Welke moeder met meerder kindjes heeft niet altijd handjes te weinig. Ik wel in ieder geval, met een baby en een ondernemende dreumes. Daarnaast heb ik altijd te weinig ruimte in mijn boodschappenkar. Kortom ideaal deze stoere draagzak!

 15. Selma

  Ik ben vooral benieuwd naar hoe de “happy hips” houding lukt bij mijn dochtertjes, want dit miste ik in mijn vorige draagzak.

 16. Angela

  Hallo,

  Wij testen graag de Stokke MyCarrier. Er is nog geen draagzak waar Boaz graag in wil zitten en de buggy kan straks niet mee op vakantie. De Stokke lijkt me praktisch omdat hij ondersteuning bied en comfortabel lijkt. Zo kan Boaz optimaal genieten!

  Groetjes, Mama Angela en Baby Boaz (5 maanden)

 17. Marisca

  Ik heb gelijk gemaild. Het lijkt mij een geweldig product om te testen. En wat is nou fijner om je kindje zo dicht mogelijk bij je te kunnen dragen!!!!!

 18. veronica

  Beste Carla,

  Graag zou ik deze MYCarrier willen winnen, omdat ik een Stokke-fan ben, en bovendien zwanger ben en het geweldig vindt dat Stokke nu ook een draagzak ter beschiking heeft, I hoop dat ik hem mag uitproberen en andere mama’s er bij mee kan maken door te promoten, Zoals ik dat bij de Stokke xplore heb gedaan

  Mvg,

  Veronica

Gesloten voor reacties