Wintercollectie Piccalilly: Gewoon goed!

picalilyHet is niet moeilijk om mooie, fairtrade en organic kleding te produceren. Dat bewijst Musjes.com door  de wintercollectie van Piccalilly te presenteren. Een mooie, evenwichtige collectie met mooie kledingstukken voor baby, peuter en kleuter.

Naast de voortzetting van de populaire Girls/Boys Spotty lijn zijn er een paar geweldige toevoegingen aan het assortiment beschikbaar. Voor de allerkleinsten is er de New Stripe lijn en een Mooncrater Spotty newborn giftset. Voor de iets grotere kinderen zijn er vier mooie shirts met opdruk. Voor de jonge dames is er een lijn met klassieke jurkjes die heerlijk warm en zacht zijn, om de winter stijlvol door te komen.

De gehele wintercollectie van Piccalilly komt Fairly Traded uit India en is gemaakt van organic katoen en op ecologische manier geverfd. Dat betekent dat er niemand slechter wordt van deze kinderkleding: veilig en eerlijk. En Piccalilly bewijst daarnaast ook dat ecologische en fairtrade kleding niet duurder hoeft te zijn dan kleding die niet aan die voorwaarden voldoet.

Bij Musjes.com vind je de girls/boys spotty-, new stripe-, loop the loop- en butterfly garden-collecties. Elke collectie bestaat uit mutsjes, rompers, playsuits, slabbertjes, mini bandanaslabbertjes, omslagdeken en nightgown. De maten lopen van newborn tot 24 maanden. Naast deze lijnen zijn er natuurlijk de bedrukte shirtjes en jurkjes.

meer informatie kun je vinden op www.musjes.com

Deel dit bericht