Wonderschone geboortekaarten van Lilalabeltje

GeboortekaartenVierkantMet trots presenteert Lilalabeltje haar nieuwe collectie geboortekaarten. Deze Wonderschone & Kleurrijke geboortekaarten onderscheiden zich door frisse kleuren en vrolijke patronen. De speels uitgebeelde dieren en lettertypes maken het geheel af.

Geheel in de lijn met de andere ontwerpen die Lilalabeltje reeds in haar assortiment heeft, komen de Wonderschone & Kleurrijke geboortekaarten ook met ruitjes, stippen en streepjes. Deze motieven worden gecombineerd met een vrolijk hertje, vogeltje, hondje of uiltje. Om het geheel af te maken kan men de geboortekaarten combineren met witte of gekleurde enveloppen en zowel adresstickers als buttons in dezelfde uitgesproken vormgeving. Alsof er nog niet genoeg te kiezen valt zijn de geboortekaarten verkrijgbaar in een vierkant en langwerpig formaat.

Voor wie niet kan kiezen uit de meer dan 30 ontwerpen of het liefst een combinatie van twee kaartjes ziet, kan zich uiteraard wenden tot Lilalabeltje. Alle Wonderschone & Kleurrijke geboortekaarten uit de collectie zijn immers naar eigen wens aan te passen. Zo kan er gekozen worden voor een ander lettertype, indeling, kleur of dier. Het is zelfs mogelijk om het geheel uit te voeren als dubbele kaart.

Kijk voor meer informatie op www.lilalabeltje.nl

Deel dit bericht

Eén reactie op “Wonderschone geboortekaarten van Lilalabeltje

  1. Pingback: Tweets die vermelden Wonderschone geboortekaarten van Lilalabeltje @ Babytjesnieuws -- Topsy.com

Gesloten voor reacties