Zekerheid door een Baby EHBO set

Een goed gevulde baby EHBO set is belangrijk bij een noodgeval.  Ouders die weten wat ze bij een ongeluk moeten doen en welke producten ze moeten gebruiken voelen zich zekerder over de gezondheid van hun baby.  Om ouders deze zekerheid te bieden heeft Wallaboo een EHBO set gemaakt voor baby’s met daarin een heldere Eerste Hulp Wijzer gericht op baby’s.

Moederschap leidt tot aankoop van een EHBO set.
Nummer 1 prioriteit voor alle ouders is het welzijn van hun baby. Ouders van pasgeborenen voelen zich vaak onzeker over de juiste zorg voor hun baby. Een goed gevulde EHBO set kan ouders helpen en ze een gevoel van zekerheid geven.  Daarnaast kan het volgen van een speciale EHBO cursus voor baby’s ouders ook leren hoe te handelen in een noodgeval.

Moeders zijn eerste-hulp power users.
Moeders zijn meestal degene die een EHBO set gebruiken en eerste hulp bieden. Daarom willen moeders weten hoe ze moeten handelen bij een ongeluk of een noodgeval.  De Wallaboo EHBO set en de gratis Baby Eerste Hulp Wijzer zijn ontwikkeld om moeders hulp en informatie te geven bij een ongeluk(je) met een baby.

Wat te doen bij verstikking van je baby?
Bij een noodgeval, zoals verstikking, heeft een baby andere hulp nodig dan een kleuter of een ouder kind.  Een baby plaats je op je arm met het gezicht naar beneden, geef je 5 stevige kloppen op de rug tussen de schouderbladen. Om ouders inzicht te geven in de juiste vorm van hulp aan baby’s biedt Wallaboo een Baby Eerste Hulp Wijzer waarin staat wat een ouder moet doen bij verstikking,  lichte brandwonden, bloedingen of breuken.  Ook beschrijft de Wijzer enkele basis Eerste Hulp procedures zoals reanimatie van een baby.

Wat heb je nodig bij een noodgeval?
De Wallaboo Baby EHBO set is een compact rood tasje dat propvol hulp zit, waarmee ouders, oppassers en grootouders alle hulp bij de  hand hebben in een noodgeval of bij een ongeluk(je).  Prik-vrije doekjes, Hypo-allergene pleisters,   wondpleisters, een plastic pincet,  allemaal goed te gebruiken bij een baby.  Gemakkelijk zijn ook het direct koud kompres en de wegwerp thermometer. Alle 33 artikelen zijn CE gemarkeerd en zijn veilig voor baby’s.  Bewaar een EHBO set in je huis en één in elke auto. En ook tijdens de vakantie mag een EHBO set niet ontbreken. De Wallaboo Baby EHBO set is verkrijgbaar bij online shops voor baby’s voor €29,99.

Deel dit bericht