Zwanger? lekker ontspannen op form fix kussen

2 FF pregnant ladyHet FORM FIX kussen is een comfortabel, hoefijzervormig voedings- en relaxkussen dat zich volledig aan de contouren van je lichaam aanpast en in elke gewenste vorm te modelleren is.  De kleine met lucht gevulde bolletjes, die allemaal dezelfde afmetingen hebben, maken deze unieke flexibiliteit mogelijk. De speciale vulling zorgt voor een ideale temperatuur- en vochtbalans waardoor het kussen zeer aangenaam aanvoelt en het lichaam zich ontspant.
Het zorgt ervoor dat moeder en kind tijdens de voeding comfortabel kunnen zitten. Vooral handig als je baby iets zwaarder wordt maar is ook de ideale oplossing om je baby veilig weg te leggen als er geen wipstoel of reiswieg ter beschikking is. Het Form Fix kussen is vederlicht, dus makkelijk mee te nemen. Op visite kan je baby er veilig in slapen of spelen.
Met behulp van het Form Fix kussen leert je kindje spelenderwijs zijn balans te vinden bij het rechtop zitten.
Later krijgt het FORM FIX kussen gegarandeerd een plek in de kinderkamer om ermee te spelen of om even een dutje op te doen.
Ook tijdens de zwangerschap kan je het Form Fix kussen gebruiken.  Ontspannen zitten en liggen kan, vooral de laatste maanden van de zwangerschap, problemen opleveren. De wervelkolom heeft het vaak zwaar te verduren. Het kussen geeft rug of de buik extra steun. Het Form Fix kussen is een fantastisch relaxkussen met talloze gebruiksmogelijkheden voor iedereen die comfortabel wil zitten, liggen of voeding geven. Het kussen is beschikbaar in vele kleuren

Meer info over het kussen op  www.babylonia.nl

Deel dit bericht