Zwangerschaps- en borstvoedingskleding met een streepje

Trend 2013: Allemaal streepjes

Zwangerschap en borstvoeding met een streepje: chic en toch sportief.

Stijlvol. Trendy. De kleding- en designcollecties die vanuit Zweden in België en Nederland terechtkomen, scoren elke keer opnieuw. Ook het Zweedse Boob, met een complete kleding- en verzorgingscollectie voor de (bijna)-moeder weet de nagel op de kop te slaan. De collectie Bretonse streepjes combineert een klassiek dessin met een nieuwe functionaliteit: zwangerschapskleding met borstvoedingsmogelijkheden.

Een overlap ter hoogte van de borsten, elegant verwerkt in modieuze modellen, zorgt er voor dat de kersverse mama haar baby borstvoeding kan geven zonder zich daar ongemakkelijk bij te voelen. Je kindje drinkt verscholen onder de gestreepte overlap en kan zo rustig drinken, zonder afgeleid te worden.

Bijzonder is dat de gestreepte borstvoedingscollectie van Boob zo doordacht is, dat je ze ook kan dragen als zomerse zwangerschapsjurkjes voor de geboorte van je kindje. Daarenboven streeft Boob ernaar alle collecties zo ecologisch mogelijk te ontwikkelen. Ook nog beter voor het milieu dus!

Boob is een Zweeds merk met trendy zwangerschaps- en borstvoedingskleding wat (bijna-)mama’s kleedt van top tot teen in de zwangerschap en lang daarna. Naast de stijlvolle collectie zwangerschaps- en borstvoedingskleding biedt Boob ook zwangerschaps- en borstvoedingslingerie en praktische borstvoedingsaccessoires. Boob vind je voortaan ook in Nederland en België.

Share this post

scroll to top