Zwangerschapsbegeleiding op basis van Haptonomie

zwangerschapshaptonomieBureau Sunergeia in de regio Bergen op Zoom biedt zwangerschapsbegeleiding aan op basis van Haptonomie voor de aanstaande moeder, vader, broers en/of zussen. Kim Snellen en Angelique van Haaren hebben een unieke, warme en sfeervolle werkwijze waarin ze oog hebben voor het totale gezin bij de Haptonomische begeleiding van Zwangerschap. Haptonomie geeft  rust en balans gedurende de periode dat je zwanger bent; het groeien van de baby, de gevoelens van het gezin hierbij, de ontwikkeling  die ieder maakt en voelt tijdens dit veranderende proces.

Door middel van gesprek, oefeningen, en aanraakvormen die contact met de baby en ‘het gezin’ mogelijk trachten te maken geven Kim en Angelique op liefdevolle wijze, aandacht en sfeer, om de moeder en de vader met het gezin naar een prettige bevalling en gezinsuitbreiding te begeleiden.

Het hele gezin is ‘in verwachting’ op de komst van de baby en daarbij kan het hele gezin, indien wenselijk, betrokken worden bij de begeleiding. Voor de vader is er ruimte voor gerelateerde vadermomenten met de baby en/of samen met de moeder. Voor broers en/of zussen is er ruimte voor creatieve, speelse, en liefdevolle momenten tot contactverruiming met de baby. Zelfs opa en oma zijn welkom! Het tarief, met of zonder meer personen voor een sessie, blijft hetzelfde.

Wie belangstelling heeft voor Bureau Sunergeia kan alvast een kijkje nemen op de website: www.sunergeia.nl

Deel dit bericht