Zwangerschapsboek voor Vrouwen

Zwangerschapsboek voor vrouwen : van week tot week over de groei van je baby 

Na tienduizenden Nederlandse, Duitse, Franse en Amerikaanse vaders in spé over zwangerschap aan het lezen gekregen te hebben, komt Gerard Janssen nu met een boek voor zwangere vrouwen. Het Zwangerschapsboek voor Vrouwen, dat 3 april verschijnt, informeert je van week tot week over de van groei van je baby én je eigen zwanger van week tot week(hormonale) veranderingen.

Het rijk geïllustreerde boek geeft iedere week een update van de status van de vrouw en die van de baby in de buik. Daarnaast ieder trimester grotere verhalen over bijvoorbeeld het ontstaan van een zwangerschap en hormonale veranderingen. Ook komen er verschillende belangrijke begrippen voorbij. Wat is een chromosoom ook alweer, bijvoorbeeld? En hoeveel pijn doet een bevalling? Het is een boek voor vrouwen die meer willen begrijpen van hun zwangerschap dan dat het een ‘wonder’ is.

Meekijken bij Zwangerschapsboek voor Mannen

Auteur en natuurkundige Gerard Janssen merkte dat veel zwangere vrouwen jaloers over de schouder van hun man meekeken bij het lezen van het Zwangerschapsboek voor Mannen dat hij eerder schreef. Blijkbaar hadden ook vrouwen behoefte aan een heldere, maar niet simplistische uitleg over de ontwikkeling van het kind in wording.

Over de makers van het zwangerschapsboek

Auteur Gerard Janssen is vader van twee zoons en een dochter. Hij schreef eerder de bestsellers Dochters!, Zoons! en Zwangerschapsboek voor Mannen. Inmiddels zijn van deze boeken meer dan 100.000 exemplaren verkocht in verschillende talen. Ilse Weisfelt verzorgde de illustraties en vormgeving.

Titelinformatie

Titel: Zwangerschapsboek voor Vrouwen
Auteur: Gerard Janssen
Illustraties en vormgeving: Ilse Weisfelt
ISBN: 978-90-79961-89-4
Aantal pagina’s: 144
Formaat: 150 x 180
Uitvoering: Softcover met flappen
Prijs: € 14,95

 

Deel dit bericht