Zwangerschapsyoga : contact leggen met je ongeboren kind

image004Zwangerschapsyoga is momenteel de nummer 1 onder zwangere vrouwen om de zwangerschap en bevalling relaxed en gezond door te komen.

Maar niet iedere vrouw heeft zin in een wekelijks ‘pufclubje’! Voor hen is dit fijne boek van Mel Campbell: Zwangerschapsyoga van week tot week. Met de uitleg, afbeeldingen, tips en adviezen kun je thuis verantwoord aan de slag en maak je al tijdens de zwangerschap contact met je kind.

Zwangerschapsyoga helpt je bij uitstek om je te verbinden met je baby via geest, lichaam en ademhaling. Zo ben je niet alleen bewust bezig met jezelf, maar ook met je groeiende kind. Ieder stadium van de zwangerschap is verschillend. Zo zijn de eerste drie maanden vaak best zwaar door vermoeidheid en misselijkheid, terwijl je je de drie maanden erna vaak topfit voelt. Voor ieder trimester geeft Mel Campbell  speciale yoga-oefeningen, meditaties, affirmaties en ademtechnieken. Ook staat ze stil bij de wekelijkse ontwikkeling en de veranderingen in zowel jouw lichaam als dat van je baby.

Dit complete boek is een aanrader voor alle aanstaande moeders die willen genieten van hun zwangerschap en bewust bezig willen zijn met zichzelf en hun kind. De mooie en duidelijke foto’s in elk hoofdstuk zorgen ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert. Met dit boek leer je op je intuïtie te vertrouwen en ben je veertig weken soepel en ontspannen zodat je goed voorbereid een nieuwe fase van je leven ingaat: als moeder!

Over de auteur
Mel Campbell is een ervaren yogalerares en moeder van drie kinderen. Tijdens haar eerste zwangerschap  raakte ze overtuigd van de gunstige uitwerking van zwangerschapsyoga. Het idee voor het schrijven van dit boek ontstond toen ze zwanger was van haar derde kind. In Engeland deelt ze haar kennis, ervaringen en inzichten tijdens zwangerschapsyogalessen, workshops en retraites.

Zwangerschapsyoga van week tot week – Mel Campbell
Paperback, 176 pagina’s
ISBN 9789020210002
Prijs € 16,95

Deel dit bericht