Home - Zwanger - Arrangementen

potje creme

Maak kennis met de luxe cosmetica van Ariane Inden

In samenwerking met het cosmeticamerk Ariane Inden biedt Babytjes.nl je de kans om kennis te maken met de luxe producten van Ariane Inden! Ariane Inden is een luxe cosmeticamerk dat een totaal concept van hoogwaardige cosmetica in het topsegment van de markt biedt. Het uitgebreide assortiment bestaat uit anti-ageing huidverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen, make-up en geuren. Ariane Inden maakt gebruik van natuurlijke en diervriendelijke producten waarmee resultaatgerichte behandelingen worden gegeven. Mooi zijn en mooi blijven en de schoonheid van de natuur behouden voelt nu eenmaal prettiger.

Meer informatie over Ariane Inden en hun beauty producten vind je hier.

Onderstaande aanbiedingen zijn geldig op basis van beschikbaarheid, niet in combinatie met cadeaubonnen en andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld op vertoon van een uitdraai van deze mailing of internetpagina van dit bericht. Uitsluitend geldig in de Ariane Inden pilotstores.

zwangere vrouw

Speciaal Babytjes.nl Arrangement

Speciaal voor Babytjes.nl heeft Ariane Inden Cosmetics een kennismakings arrangement samengesteld, bestaande uit een heerlijke gezichtsbehandeling van 60 minuten inclusief make-up en huidadvies (totaal benodigde tijd 75 minuten). Het huidadvies wordt gedaan op basis van 32 verschillende huidcondities met de huidcomputer waardoor een nog specifieker advies gegeven kan worden. De behandeling bestaat uit een reinigingstreatment, warmtewerking, scrub, epileren, Intensive Moisturizing Mask, oogzone behandeling en op de huid afgestemde cr่mes en werkstoffen.

Je betaalt voor dit heerlijke arrangement € 60,- en ontvangt een Ariane Inden Lifting Eye Zone Cream ter waarde van € 38,50 cadeau om ook het lichaam weer in optimale conditie te brengen.

Huidverjongende Oogbehandeling

Je krijgt een huidverjongende oogbehandeling t.w.v. € 35,- cadeau, wanneer je een gezichtsbehandeling van 45 minuten (€47,50) boekt. De huidverjongende oogbehandeling bestaat uit onder andere Ariane Inden Elasticity Improving Vitamin Eye Zone Mask en Instant Anti-Ageing Eye Zone Pads. Deze zorgen voor een verfrissende uitstraling en een strakkere, jongere en verzorgde huid rondom de ogen.

Bij aankoop van een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling van 30 minuten (€ 35,-), krijg je er een 10 ml Soft Touch Zuni/ Alec t.w.v. € 12,50 bij cadeau.

gezichtsbehandeling zwangere vrouw

Mini Make-up workshop

Ben je benieuwd hoe je jezelf het mooiste op kunt maken? Op vertoon van dit bericht krijg je een gratis mini make-up workshop ( 30-45 minuten) voor 1 persoon t.w.v. € 27,50 cadeau. Je voelt je daarna weer helemaal glamourous. Maximaal 1 persoon per afspraak.

Mascara in Chique gouden huls t.w.v. € 20,- cadeau

Wanneer je voor € 50,- aan Ariane Inden producten koopt ontvang je op vertoon van dit bericht een Mascara in Chique gouden huls t.w.v. € 20,- cadeau.

Ariane Inden Pilotstores

De Ariane Inden Pilotstores vind je in de volgende plaatsen:

 

Amsterdam

Utrechtsestraat 127

020-4220426

 

Arnhem

Jansbinnensingel 3

026-4422209

 

Heemstede

Binnenweg 13

023-5476080

 

Nijmegen

Van Broeckhuijsenstraat 9

024-3606180

 

Wassenaar

Langstraat 3

070 - 5110050

Het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies