Een nieuw begin door Anne Tel

Het jaar 2013 is begonnen. Een nieuw begin met nieuwe kansen. Wat gaat 2013 brengen?

Op een rimpeling na was 2012 een topjaar voor ons. De spannende eindfase van mijn boek, hoeveel mensen zullen het gaan lezen en nog belangrijker: wat zullen ze ervan vinden? Is mijn verhaal wel leuk en goed genoeg? Alle verwachtingen zijn overtroffen.

De boekpresentaties en signeersessies waren hartstikke leuk om mee te maken, maar nog leuker was (is) het om elke dag lovende reacties te ontvangen via twitter, facebook, email en mijn website. Zoveel positiviteit en mensen die oprecht geïnspireerd zijn geraakt en iets aan mijn boek hebben en het zelfs uitlenen aan mensen in hun omgeving. Ook de vele lieve reacties van vrienden en familie ontroerden ons. Wat een rijkdom om zoveel lieve mensen te kennen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Ook was het superleuk om mezelf met Felicia terug te zien in de tijdschriften die ik al jaren lees. De fotoshoots van onder andere Flair en Santé, wat een belevenis.

En dan ons allergrootste geluk: onze Felicia ontwikkelde zich van baby tot heus mini-mensje met haar eigen karakter. Ze maakte een grote groei door, haar eerste stapjes maakte ze en wat is ze toch een heerlijk kind. Ze lacht de hele dag door en ze maakt ons ontelbare keren aan het lachen.

Ik heb me tijdens ruim 350 dagen van 2012 volmaakt gelukkig gevoeld. En even het ongelooflijke gevoel mogen beleven van een nieuwe zwangerschap.

Frank en ik hebben het jaar goed afgesloten en veel zin in 2013. Mijn tweede boek gaat komen, daar ben ik volop mee bezig en dat doel bereiken heb ik zelf in de hand. Wat er nog meer gaat gebeuren, dat merken we vanzelf in de loop van het jaar. We gaan gewoon weer op zoek naar ‘paaseitjes’ en of we ze wel of niet vinden, we blijven doorgaan met genieten en het leven te leven.

Ik wens jullie allemaal ontzettend veel geluk en succes in 2013 met zwanger worden, zijn en bevallen. Of als je dat al achter de rug hebt: veel geluk en liefde voor je gezin in goede gezondheid.

Share this post

scroll to top