Een voorstel blogje!

Tsja, daar zit je dan. Het schrijven van mijn eerste blog bestaat vooral uit schrijven, backspace en weer schrijven….

Niet dat er te weinig stof is om over te hebben, want dan kan ik nog wel een boek vol krijgen,  maar hoe schrijf je een leuke blog!

Toch begin ik maar gewoon met mezelf voor te stellen.

Ik noem mezelf hier Aline. Dit is niet mijn echte naam maar het is wel zo fijn om al deze informatie niet onder mijn eigen naam te bloggen. Ik ben 30 jaar en woon al meer dan 10  jaar samen met mijn lieve vriend.  Sinds afgelopen juni hebben we er ook een heel lief zoontje bij mogen krijgen!

Ik ben verpleegkundige van beroep. Na de geboorte van mijn zoontje heb ik mijn vaste baan opgezegd en ik werk nu als ZZPer in alle facetten van de zorg. Van verzorgingshuis tot IC afdeling. Ik kan mijn eigen tijd indelen wat met zo’n kleintje erg handig is! Ik wil alles in zijn kleine leventje meemaken!

Tweedehands spullen zijn mijn hobby! Ben dan ook veel op marktplaats te vinden. Alles voor de baby komt dan ook daar vandaan. Kamertje, kleding en alles wat je maar kunt bedenken! Er staan zulke mooie spullen voor weinig geld! Zelf heb ik een webshop met tweedehands babykleding. Er staat wekelijks weer een nieuwe lading kleding op en alle merken komen voorbij. Als ik je nieuwsgierig heb gemaakt nodig ik je uit om even te komen kijken! De link staat onderaan de blog.

De weg naar de zwangerschap van ons zoontje was lang en soms erg heavy. De wachttijden zijn lang, de stress soms slopend, de behandelingen heftig. 5 lange jaren voor we de positieve test in handen mochten krijgen. Wat zijn we blij met dit wonder!

De onderwerpen waar ik graag over wil schrijven zijn eigenlijk stukken uit mijn leven. De kinderwens, de medische molen, de zwangerschap, het kindje en onze wens voor een tweede kindje.

Met onze achtergrond moet ik de blogs makkelijk kunnen vullen lijkt me.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om met mij op doorreis te gaan door de medische, molen, de zwangerschap, de geboorte, de eerste maanden van de baby en de wens voor een tweede kindje!

Natuurlijk is het ALTIJD leuk om een reactie van jullie te lezen!

Tot snel!

 

Liefs Aline

Eigenaresse van de webshop:

http://tweedehandsbabykleding.luondo.nl/

-voor tweedehands babykleertjes-

 

 

 

Share this post

scroll to top