Ingrid Jetten- von Oven, energetische coach blogt voor Babytjes.nl

Even voorstellen: Hallo, ik ben Ingrid Jetten- von Oven, energetische coach bij vervulde en onvervulde kinderwens in Zoetermeer. www.essential-awakening.nl

Een unieke healing methode op het gebied van preconceptie, astrologische geboorte regeling, conceptie, zwangerschap, natuurlijke geboorte en kraamzorg op maat in Zoetermeer.

 

 

 

Behandelmethode zijn o.a.:

• Een vrijblijvend kennismakingsgesprek over jullie kinderwens en zwangerschap

Preconceptie en zwangerschap’s meditatie, Healing of reading

Energetische coaching bij vervulde of onvervulde kinderwens

 

Astrologie als gereedschap bij de geboorteregeling of vlak na de geboorte

Bij een kinderwens wordt er meestal direct gekeken naar de periode van de ovulatie. In de astrologie is het bekend dat de vrouw naast haar ovulatieperiode nog een ontvankelijke periode heeft. Een periode waarin de zon en de maan de zelfde hoek maken als bij het tijdstip van haar geboorte (maanfase). De maanfase komt elke maand terug en kan zowel binnen als buiten de ovulatieperiode vallen. Het blijkt dat deze periode soms ook op de eerste of laatste dag van de menstruatie valt. Voor meer informatie over een computeruitdraai met jou maancycli neem contact op met vermelding van je geboortedatum, geboortetijdstip en geboorteplaats. (vergoeding zie mijn website)

•  Communicatie met jullie Zielskind zoals beschreven in het boek van Zielskinderen

Ontmoet het kind dat voor jou bestemd is was de inspirerende titel voor mij, van het boek ‘Zielskinderen’ van Walter Makichen. Zielskinderen is een uniek boek dat iedereen die over kinderen nadenkt inwijdt in hoe conceptie, zwangerschap en bevalling er ‘van de andere kant’ uitziet. Evenals de schrijver heeft ook Ingrid Jetten bijzondere helderziende gaven en communiceert zij met ongeboren zielen. Essential Awakening staat open voor ieder met een kinderwens, maar ook voor de ouders in spé met een conceptie probleem, blokkade’s of zelfs na een miskraam.

Zwangerschap of cranio-sacraal massage

Een zwangerschap’s massage is een cadeautje voor jezelf (en je kindje). Samen kunnen jullie genieten van een heerlijke ontspannende massage met (warme) zwangerschap’s olie. Tijdens de massage kan je lekker bij praten of als je dat niet wilt, in stilte genieten van de aanraking en mooie muziek. Of kies je voor een massage in combinatie met een helende olie, lichtremedies of meditatie ook dat is mogelijk. Bij bekken en rug klachten kan een massage verlichten (ik ben geen fysiotherapeut).

• Vanaf begin 2011 start de cursus HypnoBirthing® in Zoetermeer

Daarnaast geef ik ook lezingen, workshops en Healing Arts cursussen.

Holistische kraamzorg is alleen mogelijk na een intensieve zwangerschap’s begeleiding of bij een directe samenwerking met een holistische verloskundige.

Share this post

scroll to top