Lorraine Serra: naar de drogist voor een zwangerschapstest

Phoenix AvalonMag ik mijzelf even aan je voorstellen: ik ben Lorraine Serra, de blogger achter Phoenix Avalon. Ik ben een modegevoelige leeuw met een kloppend hartje in mijn buik. Geboren op De Filippijnen uit een Spaanse vader en een Filippijnse moeder. Grote liefde voor mode, schrijven, kinderen, honden,  het creëren van concepten,  en het inspireren van mensen.

Toen ik erachter kwam dat er iets moois in mij groeide, voelde ik de drang om mijn leven nog meer op z’n kop te zetten door het over een hele andere boeg te gooien. Ik wil mijn ervaringen delen op mijn eigenwijze manier.

Mijn liefde voor mode, passie voor het leven en mijn nieuwe leven wil ik op een creatieve manier met de hele wereld delen en dat kan natuurlijk op 1 manier en dat is met mijn eigen blog! Ja, ik hoor je al denken, daar heb je er weer een. Ja weer een blogger, maar een met een eigen twist! Mijn eigenwijze aanpak, kennis en ervaring in de mode, PR, campagne producties en modellenwereld zorgen ervoor dat ik interessante en leuke artikelen kan bieden.

 

Ik hoop dat je mijn blogs leuk vindt!

Ik denk dat dit de meest dierbare bekentenis zal zijn die ik ooit met jullie lieve lezers zal delen. Ik ben net mijn blog gestart, en ik wist echt niet hoe ik dit moest brengen, want op het moment dat ik ideeën aan het bedenken was, wist ik niet dat er mooie en gekke dingen in mijn buik afspeelden. Ik dacht dat ik een blog ging starten waarbij ik mijn dagelijkse inspiraties, kledingstijlen en andere dingen met jullie zou delen, maar wist ik veel dat het anders zou worden.

avalon8wekenzwanger

Mijn fantastische nichtjes, Yunah, Tymora, Ayana en ik. Ik wist hier niet dat ik zwanger was.

De symptomen.

Het begon allemaal toen mijn menstruatie niet kwam toen ik het verwachtte…. Maar omdat ik gestopt was met de pil in maart dacht ik ” Ach, het zal daardoor komen… Geen probleem, vanaf nu heb ik gewoon een onregelmatige menstruatiecyclus, niets aan het handje…” Ik dacht dat ik zeker een jaar nodig had om alle chemicaliën uit mijn lichaam te spoelen. Dus ging ik gewoon door met mijn dagelijkse ding. En als ik dan toch 100% eerlijk moet zijn tegen jullie, betekent het dat ik ook mijn slechte gewoonte moet opbiechten: sigaretten roken… Ik begon roken eigenlijk smerig te vinden in deze belangrijke weken en eigenlijk had ik niet meer de drang om zoveel te roken zoals normaal, niet dat ik nou zoveel rookte, zo ongeveer 7 sigaretten per dag, maar ik begon een druk op mijn longen te voelen, alsof er iets of iemand me vertelde dat ik moest stoppen… En ik voelde dat mijn borsten groter en gevoeliger werden. Een haar was voldoende om het uit te schreeuwen van de pijn, alsof een mes mijn tepel eraf sneed, ja zo gevoelig. Dus na 10 dagen wachten op mijn menstruatie, die nooit kwam, dacht ik, misschien moet ik een zwangerschapstest proberen…

Dat alles-veranderende moment

vroegezwangerschapstestAls een klein, zenuwachtig meisje ging ik naar de drogist voor een zwangerschapstest. Ondertussen zag ik de verkoopster grijnzen naar me, wetend dat ik op het punt stond om misschien in te storten, of in ieder geval iets dat mijn hele leven zou kunnen veranderen. Ik racete naar huis. Ik zou eigenlijk op mijn liefje wachten, vanaf nu noemen we hem papa-to-be, maar ik kon niet wachten. Ik las de handleiding, deed wat er stond, wachtte, wachtte, bad ( weet niet waarvoor), wachtte, bad, wachtte, zakte door mijn knieën, en wachtte nog meer, het waren de langste 3 minuten in mijn leven… Ik zag de zandloper veranderen in dat 7-letterige woord: ZWANGER…. En ik barste in tranen uit. Ik heb nog nooit gehuild van geluk, maar dit was absoluut het moment dat ik mij gezegend voelde met het prachtige geschenk van Leven. IK WORD EEN MAMA! Terwijl de tranen over mijn wangen vloeiden, renden mijn lieve hondjes Pepe en Louis de trap af naar mij toe en kusten de tranen weg. Het was het mooiste moment in mijn leven…

Toen kwam papa-to-be thuis en ik verraste hem met het grote nieuws, hij was verbluft, hij wist niet wat hij moest doen, wat hij moest zeggen, maar hij was zo blij. Hij zei dat ik mij klaar moest maken, want hij ging me mee uit eten nemen om dit samen te vieren. We zijn ongelofelijk blij en dankbaar met dit nieuws en we kunnen niet wachten om onze kleine trots te ontmoeten.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 11 weken zwanger. Ik mag het pas na de 12e week bekend maken, dus dit heb ik eerder geschreven dan dat ik het publiceer.

Hier bereid ik me voor, voor een tv opname waar ik de Flash tattoos van Project Style Hunter ga promoten, 11 weken zwanger.avalon11wekenzwanger

En nu?

Vanaf het moment dat ik het wist, ben ik meteen gestopt met roken! Ik heb alle consequenties gelezen en ik neem absoluut geen risico. Ook ben ik super gevoelig geworden, ik huil om de kleinste dingen die me emotioneel raken op het nieuws. Gelukkig ben ik (nog) niet misselijk, het enige wat ik heb is dat ik veel moe ben en dat ik vooral naar chocolademelk en naar, heel slecht, junkfood, hunker. Maar vanaf nu ga ik gezonder eten, omdat dat nodig is voor de bebe. Beloofd!

Dus dit betekent dat ik vanaf nu mijn zwangerschapsmomenten met jullie ga delen, de goede, de slechte EN de lelijke en MIJN tips over eten, zwangerschapsstijl en veel veel meer! Dus hou me in de gaten lieve mensen! of bekijk mijn website

 

 

Share this post

One Reply to “Lorraine Serra: naar de drogist voor een zwangerschapstest”

  1. Giegie schreef:

    Ik wachtte precies zo ook op mijn menstruatie en ging er van uit dat ik misschien een onregelmatige cyclus had. Uiteindelijk heb ik toch besloten een testje bij de een online drogist te kopen. Let wel: 2 testjes. Ik moest echt zeker van mijn zaak zijn.

Gesloten voor reacties

scroll to top