Nachtelijke inspiratie

Na eerst een halve dag op kantoor te hebben gewerkt, ben ik vanmiddag na geluncht te hebben met de kids, achter mijn PC gedoken. Op het avondeten na ben ik er tot nu, half 4 ’s nachts, niet meer achteruit geweest.

Nu zul je denken: moet dat nu echt? Niets moet. Vaak werk ik ’s nachts omdat ik ineens inspiratie krijg om iets te maken, te schrijven of om mijn mailbox bij te werken. Of omdat ik een idee heb wat gewoon echt niet tot de ochtend kan wachten. Of omdat de kids dan allemaal slapen en ik zo lekker ongestoord mijn gang kan gaan (okay, bijna ongestoord, ik heb er al twee ‘ nachtvoedingen’  op zitten).

Ik startte met nul inspiratie, maar nu, na een goede flow van een halve dag….is het klaar. Bijna klaar. De opzet is klaar:). Zoals ik de vorige keer al vertelde is de geweven DENIM draagdoek momenteel één van mijn speerpunten. En ik moest nog véél schrijven om mijn deadline te kunnen halen (en gatver, ik hou eigenlijk helemaal niet van deadlines! Ik heb liever dat het klaar moet zijn als het af is….of zoiets). Vanochtend kwam de verpakkingsdoos al binnen van de DENIM, iedereen op kantoor was zo laaiend enthousiast! Helemaal hyper werden we ervan (en meteen besef ik me waar de energie voor mijn flow vandaan komt).

En toch is het heerlijk, zo in een flow zitten.  Ik heb me er blijkbaar de hele nacht voor afgesloten, terwijl ik in mijn ‘flow’ zat, maar nu hoor ik ze overduidelijk. Er zit niet 1 muis, in onze prachtige-boerderij-in-wording (zoals we er overdag wel eens één verdwaald tegen komen) :er zit een heel nest. Wel een paar generaties nesten denk ik zelfs:) Naast me in mijn haaknaaldenmand hoor ik er één (ja, betrapt, ik haak met tricot, ter ontspanning….), maar ook achter de koelkast is geritsel en in (?!) de voorraadkast hoor ik ook wat lopen.

Ik zeg de muizen welterusten, save mijn tekstbestand voor de DENIM en eindig met een gedichtje. Om vervolgens mijn bed in te stappen en me al te verheugen op wie van de kids even bij ons in bed komt knuffelen…. Morgen weer een nieuwe heerlijke dag!

Your ByKay DENIM
Goes wherever you go
Lives your Lifestyle
Carries your baby Love

The more you use it
The better it looks
The better it feels
Surround yourself with Love
Every single day

YOUR BYKAY DENIM
WEAR IT AS OFTEN AS YOUR JEANS 

Over Kay:  37 jaar, moeder van 4 kids en getrouwd met Peter Gatzen. Tevens eigenaar van ByKay.com, een bedrijf dat draagdoeken en bijpassende accessoires ontwerpt, produceert en distribueert in Europa. Het startte allemaal met een simpele webshop (draagdoek.nl), maar is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een serieus bedrijf, waar duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook plezier hoog in het vaandel staan en waarmee we onze visie willen uitdragen: Carry your Love! Mijn drijfveer is om door middel van de draagdoek een verschil te kunnen maken: tevreden baby’s en relaxte ouders!

Share this post

1 Reply to “Nachtelijke inspiratie”

  1. Saskia schreef:

    ’s nachts schrijven… zo herkenbaar,
    maar ik slaaaaaaap ;-z

Gesloten voor reacties

scroll to top